Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„De aia vreau să ies din fotbal”. Gigi Becali a dezvăluit motivul unei decizii-șoc

Gigi Becali se gândește din nou la retragere. Patronul FCSB-ului s-a declarat dezamăgit de faptul că a fost amendat de către FRF pentru acuzațiile făcute la adresa lui Istvan Kovacs.
24.10.2023 | 13:50
De aia vreau sa ies din fotbal Gigi Becali a dezvaluit motivul unei deciziisoc
Gigi Becali VREA SA IASA din fotbal dupa ce a fost AMENDAT de FRF pentru declaratiile ANTI Kovacs. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Ziua și conflictul între FCSB și FRF. Comisia de Disciplină l-a amendat pe patronul echipei cu 25.000 de lei pentru declarațiile pe care acesta le-a dat la adresa lui Istvan Kovacs. Arbitrul a fost acuzat de către Becali că face jocurile celor de la CFR Cluj.

Becali, amendat de FRF

“V-a deranjat acțiunea Comisiei de Disciplină? Văd că nu mai puteți să spuneți nimic. Ați primit o sancțiune pentru că ați vorbit despre Kovacs, v-a dat o amendă de 25.000 de lei. Ieri, Comisia de Disciplină a FRF v-a sancționat pentru că l-ați acuzat pe Kovacs fără dovezi”, a spus Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

“Bine mă, nu mă interesează. Ce comisie? Nici măcar nu o iau în seamă. Vom ataca în instanță. Cine sunt ei să dea amenzi? Sunt doar niște oameni care acționează la comandă și atât.

Ce, ei sunt judecători să aplice amenzi? Mai bine să îi lase în pace. Era treaba lor să găsească dovezi, ei sunt organul de anchetă. Eu am spus ceea ce am auzit. Am menționat că are două apartamente. Asta este o acuzație? Ei, care se pretind o comisie de integritate, au ajuns să acționeze la comandă”, a declarat Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali se luptă pe toate fronturile. Pe lângă conflictul deschis cu FRF, patronul FCSB-ului se duelează și cu CSA pentru palmares. Becali nu vrea să renunțe la siglă și istorie și este pregătit pentru o luptă de anduranță cu echipa de fotbal a armatei.

FCSB este în conflict cu FRF și CSA

“Ce integritate? De fapt, asta mă face să vreau să mă retrag din fotbal. Sunt judecat de niște oameni care nu au nicio experiență și nu au realizat nimic în viața lor. Nu vezi? Dacă ești în fotbal, ești judecat de oameni care petrec de 30 de ani acolo și primesc bani fără să facă nimic.

ADVERTISEMENT

Stau de 30 de ani și pretind a fi judecători, dar nu au nicio cunoaștere a legii. Totuși, ei judecă. Cum poți să judeci fără să fii judecător? Păi, asta mă dezgustă. Mă cheamă pe mine, un nimeni, la judecată. Cine sunt ei să-l cheme pe Becali? Nici măcar să nu-l pronunți, să nu-l menționezi.

Păi dar așa îmi vine să ies, să scap. Ies eu și cu asta basta. Și așa la fotbal nu mai merg, îmi văd de treabă și cu asta basta. Te scoate din minți, ei stau de 30 de ani p-acolo, nu au diplomă de judecător, dar ei judecă. Cum judeci dacă nici judecător nu ești?”, a completat Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

În fiecare luni, marți și vineri, de la 10:30, FANATIK SUPERLIGA se vede în direct și exclusiv pe FANATIK.RO. Emisiunea poate fi urmărită, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Becali se gandeste sa se retraga

 

 

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 1,87 este cota pentru „ambele marchează” la meciul Petrolul - FCSB