Life

De cât timp sunt împreună Oana Matache și Radu Siffredi. Sora Deliei a spus adevărul, în sfârșit: „Aveai gagică, eu aveam soț”

Adevărul despre relația Oanei Matache cu Radu SIffredi a ieșit la iveală. Sora Deliei a spus de cât timp se cunosc cei doi.
02.03.2023 | 15:52
De cat timp sunt impreuna Oana Matache si Radu Siffredi Sora Deliei a spus adevarul in sfarsit Aveai gagica eu aveam sot
Oana Matache l-a lăsat pe soțul ei pentru un tânăr pe nume Radu Siffredi. Foto: Instagram/ Twitch
ADVERTISEMENT

Oana Matache și Radu Siffredi formează cel mai ”vânat” cuplu al showbiz-ului, la ora actuală, iar despre relația lor apar tot mai multe detalii. Asta, după ce mama Deliei, Gina, și-a exprimat public nemulțumirea față de noul partener al fiicei sale, aceasta divorțând de curând de soțul ei.

Oana Matache și Radu Siffredi se știu de 6 luni! Sora Deliei s-a dat de gol pe Twitch: „Tu aveai gagică, eu aveam soț”

Într-un videoclip postat pe Twitch luna trecută, cei doi au făcut o serie de dezvăluiri neașteptate despre relația lor. Aceștia au recunoscut că se știu de 6 luni, însă nu a fost dragoste la prima vedere, cu toate că Radu spune că sora Deliei Matache i-a căzut cu tronc din prima.

ADVERTISEMENT

Cei doi au dezbătut câteva teme precum divorțul și mentalitățile după care se formează familiile în ziua de azi, alături de doi prieteni buni de-ai lui Siffredi.

„Ne-am cunoscut la Silviu Faiăr, are un clip făcut de ziua lui (n.r.: clipul a fost postat pe YouTube acum 6 luni și se numește „Să îți dau la Mu”). A doua oară ne-am cunoscut la el acasă.

ADVERTISEMENT

La clip, acolo, n-am avut nicio treabă, de-abia dacă ne-am remarcat”, a spus Oana Matache pe Twitch despre începuturile relației lor, însă aceasta a fost contrazisă imediat de Radu.

„Mănânci rahat! A fost o fază să trec printre picioarele ei”, și-a amintit băiatul. „Tu aveai gagică, eu aveam soț. Apoi am început să lucrăm împreună”, a completat Oana Matache. „Am lucrat împreună… tot!”, a continuat Radu, fiind de înțeles pentru orice persoană ce înseamnă ”a lucrat tot”, dat fiind că au vorbit despre relația lor!

ADVERTISEMENT

Oana, reproșuri la adresa mamei sale, Gina Matache: „Mi se pare ok să faci asta ca femeie”

În cadrul aceluiași videoclip, publicat pe platforma Twitch în urmă cu 5 zile, înainte să pornească în mod public conflictul dintre Gina Matache și iubitul Oanei, sora cântăreței Delia a dat de înțeles că ar fi vrut să aibă parte de mai multă susținere din partea mamei sale. 

„Ca fată, ca băiat, ca orice, aș prefera să mă nasc într-o familie care nu merge și să o văd pe maică-mea că e pe picioarele ei. Îmi iau copiii și o iau de la zero.

ADVERTISEMENT

Mi se pare ok să faci asta ca femeie. Aș vrea să învăț asta de la mama mea decât să învăț că în viață trebuie să bifezi 60 de ani lângă același om și, indiferent cum e, e al tău!”, a spus Oana Matache în mod vehement, în cadrul dezbaterii pe care tinerii au avut-o în live-ul respectiv.

Iubitul Oanei Matache, copilărie dificilă: „Nu am văzut violențe între părinții mei, cât le-am văzut îndreptate spre mine”

Și Radu a vorbit despre situația din familia sa. Părinții lui au trecut, la rândul lor, prin probleme, dar niciodată nu au existat violențe între ei, ci îndreptate asupra lui.

„Eu vin din situația cealaltă. Da, și la mine au fost probleme, doar că ai mei încă sunt împreună. Nu am văzut violențe între ei, cât le-am văzut îndreptate spre mine, cumva. Un partener care accepta abuzul celuilalt partener asupra mea… Adică maică-mea era de partea mea. Taică-meu a vrut să facă dreptate în romanian masculine way.

Mi-a zis că trebuie să învăț să mă bat. Nu s-a văzut latura asta sensibilă în mine. Am fost cu teatrul, mi-au plăcut hainele de femei în general, asta neavând nicio legătură cu sexualitatea mea.

Mi-am explorat sexualitatea. În tinerețe, am vrut să văd de ce sunt atras, de ce nu sunt atras. Am avut niște interacțiuni… m-am sărutat cu persoane de același sex. Acolo m-am oprit, pentru că mi-am dat seama că nu simt nimic și, mna…”, s-a descris Radu Siffredi.

Gina Matache, în război cu partenerul fiicei sale, Oana

Mama Oanei Matache s-a arătat extrem de nemulțumită de noul partener al fiicei sale, aceasta scriind în mediul online că fata ei nici nu îi mai răspunde la telefon de când are iubit nou.

„Se zice că ”bufonul care ajunge la palat, nu devine rege, ci transformă palatul în circ și zdrobește tot ce ai construit”. Așa că ai grijă pe cine aduci în casa ta!”, a scris Gina în mediul online.

Mama Deliei l-a mai numit pe tânăr și ”frunză-n vânt”. L-a acuzat că a distrus o familie frumoasă, Oana având doi copilași cu fostul ei soț. Mai mult, aceasta l-a trimis inclusiv la psihiatrie, spunând că nu o vede bine pe fiica ei lângă el.

ADVERTISEMENT