Life

De ce a fost nevoită Adela Popescu să apeleze la psihoterapie: “Încercam să-mi dau seama”

Adela Popescu, nevoită să apeleze la psihoterapie. Vedeta de televiziune a dezvăluit motivul pentru care a luat această decizie.
24.09.2023 | 19:08
De ce a fost nevoita Adela Popescu sa apeleze la psihoterapie Incercam sami dau seama
Adela Popescu a apelat la psihoterapie. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Adela Popescu a recunoscut că apelat la psihoterapie acum ceva timp. Totul a avut legătură cu o problemă pe care a avut-o unul dintre copiii ei și ai lui Radu Vâlcan.

Adela Popescu a apelat la psihoterapie. Care a fost motivul

Fosta prezentatoare de la Vorbește lumea este una dintre cele mai apreciate vedete de la noi din țară. Totodată, are grijă să-și facă timp pentru cei trei copii ai ei, având grijă ca micuții să aibă parte de cea mai bună educație și să se dezvolte într-un mediu liniștit.

ADVERTISEMENT

La un moment dat, Adela Popescu a mers la psihoterapeut, deoarece unul dintre băieții ei a dezvoltat un tic, iar vedeta nu știa ce să facă. Au fost niște lucruri pe care micuțul nu le spunea, așa că actrița s-a gândit că un terapeut o poate ajuta să descopere și să rezolve problema.

În plus, Adela Popescu a aflat că ticul fiului său avea legătură cu problemele pe care ea însăși le avea. Din acest motiv, a mers la ședințe de psihosomatică. Acest domeniu se ocupă de simptomele provenite din emoții și gânduri negative.

ADVERTISEMENT

Ședințele au fost de mare ajutor. În scurt timp, ticul pe care băiatul îl avea a dispărut. Atunci când simte că are probleme, Adela Popescu nu ezită să apeleze la ajutorul terapiei.

“Am făcut câteva ședințe de psihosomatică. Eram foarte preocupată de faptul că unul dintre fiii mei avea un tic legat de guriță. Încercam să-mi dau seama și bănuiam că are legătură cu niște lucruri pe care nu le spune.

ADVERTISEMENT

Niște lucruri pe care voia să le spună, dar, din diferite motive, nu o făcea. Încercam să-mi dau seama dacă eram eu de vină. Atunci, doamna respectivă mi-a spus care este o legătură între problemele copiilor și problemele mamei.

Că, dacă mamele își descoperă problemele, copiii nu le vor mai avea. Am făcut atunci vreo două ședințe care au durat câte două ore și după patru ore copilul nu a mai avut tic.

ADVERTISEMENT

Că a fost o coincidență sau nu, s-a întâmplat. Acum nu ezit. Dacă vreodată aș simți că nu pot să dorm, că mi se pare că viața e urâtă, diverse lucruri, nu aș ezita să apelez la psihoterapie”, a declarat vedeta de televiziune pentru Unica.ro.

ADVERTISEMENT