Life

De ce a fost Regele Charles dezamăgit când s-a născut prințul Harry. Secrete dezvăluite de un apropiat al familiei regale

De ce a fost Regele Charles dezamăgit atunci când prințul Harry a venit pe lume. Un apropiat al familiei regale a dezvăluit secretul.
04.04.2023 | 00:31
De ce a fost Regele Charles dezamagit cand sa nascut printul Harry Secrete dezvaluite de un apropiat al familiei regale
De ce a fost Regele Charles dezamăgit când s-a născut prințul Harry. Sursa foto: Hepta/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Regele Charles ar fi fost foarte dezamăgit atunci când s-a născut fiul său cel mic, prințul Harry. Ce i-ar fi spus actualul suveran al Marii Britanii Prințesei Diana, cu care era căsătorit atunci?

Motivul pentru care Regele Charles a fost dezamăgit atunci când s-a născut prințul Harry

Prințul Harry a venit pe lume pe 15 septembrie 1984, la mai bine de doi ani de la nașterea fratelui său mai mare, prințul William, care este și moștenitorul tronului britanic, fiind primul în linia de succesiune.

ADVERTISEMENT

Dacă Harry a descris nașterea fiului său drept “cea mai uimitoare experiență pe care și-ar fi putut-o imagina vreodată”, nu același lucru l-a avut de spus tatăl său, Regele Charles al III-lea, la nașterea sa.

Deși relația lor a fost una foarte controversată, Prințesa Diana a susținut că a fost “foarte, foarte apropiată” de Charles, pe atunci Prinț de Wales, în cele șase săptămâni de dinaintea nașterii lui Harry, care era atunci al patrulea în linia de succesiune.

ADVERTISEMENT

După ce prințul Harry a venit pe lume, lucrurile s-au schimbat radical. În cartea “Diana: Povestea ei adevărată”, de Andrew Morton, Prințesa Diana a vorbit despre nașterea fiului ei mai mic.

Lady Di, așa cum mai era cunoscută, a spus că Charles și-ar fi dorit ca Harry să fie fată. Prințesa Diana a aflat  la ecografie sexul bebelușului, însă nu i-a spus acest lucru și fiului Reginei Elisabeta a II-a.

ADVERTISEMENT

De asemenea, atunci când s-a născut Harry, actualul monarh al Marii Britanii a făcut un comentariu și în privința culorii părului acestuia, care era roșcat.

“Charles și-a dorit întotdeauna o fată. Știam că Harry era băiat pentru că l-am văzut la ecograf și nu i-am spus. Harry s-a născut, avea părul roșu, era băiat.

ADVERTISEMENT

Primul comentariu a fost: ‘O, Doamne, este un băiat!’ al doilea comentariu: ‘și chiar are părul roșcat’. (…) Charles a vrut doi copii, își dorea și o fată”, i-a explicat Prințesa Diana biografului ei, notează spynews.ro.

Mai mult, la botezul lui Harry, tatăl său și-ar fi exprimat din nou dezamăgirea. Charles i-ar fi spus atunci mamei Dianei că “am fost atât de dezamăgiți – ne-am gândit că va fi o fată”.

ADVERTISEMENT