Life

De ce a lipsit Dan Capatos de la Xtra Night Show. Cine l-a înlocuit pe prezentatorul TV

Află de ce ce a lipsit Dan Capatos de la Xtra Night Show, în ediția de joi seară. Cine l-a înlocuit pe prezentatorul TV.
10.09.2021 | 11:52
De ce a lipsit Dan Capatos de la Xtra Night Show Cine la inlocuit pe prezentatorul TV
ADVERTISEMENT

Dan Capatos a lipsit de la Xtra Night Show, în ediția de joi seară. Paula Chirilă, coprezentatoarea emisiunii este înlocuitoarea acestuia cât timp acesta e plecat.

Blondina a explicat care este motivul pentru care colegul ei nu a fost prezent seara trecută în platoul emisiunii de la Antena Stars. Dan Capatos va lipsi și astăzi de la show.

ADVERTISEMENT

De ce a lipsit Dan Capatos de la Xtra Night Show. Cine l-a înlocuit pe prezentatorul TV

Paula Chirilă a dezvăluit de ce a lipsit Dan Capatos de la Xtra Night Show, în ediția de joi seară. Colega prezentatorului a explicat de ce îl înlocuiește, temporar, pe acesta.

Dan Capatos a plecat la festivalul Untold, așa că Paula Chirilă îi ține locul până acesta revine în platoul emisiunii.

ADVERTISEMENT

„M-am cocoțat aici, pentru că am văzut că este locul gol, m-am primenit frumos ca să fiu o drăguță”, a glumit Paula Chirilă în ediția de joi seară a emisiunii de la Antena Stars.

Dan Capatos a lipsit aseară și va fi absent și astăzi de la Xtra Night Show. Prezentatorul se află la Cluj, unde se bucură de toate cele patru zile ale celui mai așteptat festival de muzică electronică.

ADVERTISEMENT

„Inculpatul este pe cai mari în seara asta, cred că se distrează, o dată pentru că a scăpat de două zile de lucru, a doua oară știind unde este – la Untold”, a mai spus Paula Chirilă.

Cătălin Bordea a glumit și el și a amintit faptul că Dan Capatos a lipsit din platoul emisiunii numai din motive medicale.

ADVERTISEMENT

„Omul care s-a lăudat 27 de sezoane că nu a lipsit niciodată de la emisiune, decât atunci când a avut probleme cu stomacul, uite-l acum!”, a declarat acesta.

Dan Capatos a fost la un pas de moarte

Cu ceva timp în urmă, Dan Capatos a făcut o dezvăluire neașteptată. Prezentatorul de la Antena Stars a fost la un pas de moarte, chiar în timp ce mergea în vacanță în Italia.

În timp ce se afla în avion alături de soție și de fiul său, moderatorul TV a realizat că nu se mai simte bine. Acesta a fost consultat de medic după aterizare. În drum spre spital, și-a dat seama că nu mai simte nimic pe partea stângă.

Prezentatorul a fost informat că tocmai a suferit de un atac cerebral ischemic tranzitoriu, veste care l-a panicat teribil. Doctorul Băjenaru l-a ajutat cu această problemă de sănătate și i-a spus ce tratament să urmeze.

Dan Capatos a încercat să fie puternic pentru fiul lui, Andrei. Acesta nu a vrut să-i spună prea multe despre problemele sale de sănătate.

ADVERTISEMENT