Life

De ce a lipsit Mirela Vaida de la Acces direct pe 17 martie. Motivul din spatele absenței

Mirela Vaida a lipsit de la Acces direct în ediția de vineri, 17 martie 2023. Prezentatoarea a avut un motiv destul de bine întemeiat.
17.03.2023 | 18:25
De ce a lipsit Mirela Vaida de la Acces direct pe 17 martie Motivul din spatele absentei
Mirela Vaida a lipsit de la Acces direct. Foto: Antena Stars
ADVERTISEMENT

Mirela Vaida a lipsit de la Acces direct în ediția de vineri, 17 martie 2023. Telespectatorii Antena Stars se întreabă care e motivul din spatele acestei absențe, iar noi am aflat răspunsul. Prezentatoarea show-ului care aduce în fața oamenilor cele mai tulburătoare cazuri sociale are un motiv bine întemeiat pentru care nu s-a aflat pe micul ecran.

De ce n-a apărut Mirela Vaida la Acces direct în ediția de vineri, 17 martie 2023

Fanii emisiunii de la Antena Stars au avut o surpriză atunci când au deschis televizorul. S-a întâmplat în ediția de astăzi, 17 martie 2023. Cântăreața de muzică populară Mirela Vaida nu a mai fost pe fotoliul de prezentatoare, „Acces direct” a avut un singur moderator. La cârma show-ului s-a aflat doar colegul Mirelei, Adrian Velea.

ADVERTISEMENT

Mirela Vaida a avut permisiunea postului de televiziune pentru a lipsi. Aceasta avea programat, la această dată, un concert în Chișinău, alături de maestrul Nicolae Botgros.

Folclorista a împlinit vârsta de 41 de ani, o zi de naștere pe care a petrecut cu familia. Pe contul ei de Instagram, aceasta a postat o fotografie de la aniversarea de ieri, 16 martie, în care apare cu copiii, extrem de fericită.

ADVERTISEMENT
mirela vaida 41 de ani
Mirela Vaida a împlinit 41 de ani pe 16 martie 2023. Foto: Instagram

Vedeta a împlinit ieri 41 de ani. La începutul lunii, s-a distrat cu familia în Poiana Brașov

În ultima perioadă, Mirela Vaida s-a ocupat mai mult de ea și oamenii la care ține, semn că munca nu înseamnă totul pentru prezentatoare. La începutul acestei luni, putem spune că artista și-a serbat deja ziua în avans. Blondina a avut parte de o escapadă la munte, într-una dintre cele mai scumpe stațiuni de la noi: Poiana Brașov.

Excursia în Poiană a fost una improvizată de Mirela Vaida și soțul. Prezentatoarea a tot ezitat dacă ar fi bine să-l ia pe fiul ei cel mic, Tudor, alintat ”Ciuci”, dat fiind că are doar trei anișori.

ADVERTISEMENT

„Atâta ne-am mai dat de ceasul morții că nu știm ce vom face cu Ciuci dacă plecăm la ski!! O lună de zile ne-am tot frăsuit. Ne-am tot gândit dacă să-l luăm sau nu cu noi la munte… că e mic. Am zis că nu rezistă, că plânge, că tre’ să facem cu schimbul. Ne-am zis că unul dintre noi, părinții, tre’ să stea cu el la baza pârtiei!

Ne-a făcut-o Ciuci și de data asta… Și-a pus ski-urile. A coborât direct de pe Postavaru’ !!! Noi am mai căzut. El, nu! La final mi-a cerut o ciocolată caldă, că mixa un DJ muzică de festival! Am realizat, încă o dată, că generația asta s-a adaptat de mult la orice”, povestea Mirela Vaida la începutul lunii.

ADVERTISEMENT