Life

De ce a lipsit o perioadă Cristina Șișcanu de pe rețelele de socializare. Ce le-a dezvăluit fanilor

De ce nu a mai apărut Cristina Șicanu o perioadă pe rețelele de socializare. Soția lui Mădălin Ionescu a explicat motivul.
16.06.2023 | 00:13
De ce a lipsit o perioada Cristina Siscanu de pe retelele de socializare Ce lea dezvaluit fanilor
Cristina Siscanu are o comunitate mare pe rețelele de socializare. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Cristina Șișcanu a stat o vreme departe de rețelele de socializare, iar fanii i-au lăsat mulțimi de mesaje, întrebând-o dacă i s-a întâmpla ceva nefericit. Vedeta a revenit cu o postare și le-a explicat motivul care a determinat-o să nu mai fie atât de activă.

Din ce cauză Cristina Șișcanu a stat departe de rețelele de socializare

Cristina Șișcanu le-a precizat admiratorilor că a primit mesajele lor, dar nu a reușit să le răspundă din cauza programului aglomerat. Prinsă cu sarcinile de mamă și de prezentatoare (Cristina Șișcanu lucrează la Metropola TV, n.r), nu a mai avut timp și pentru Facebook sau Instagram.

ADVERTISEMENT

De asemenea, vedeta vrea să pună totul la punct din ceea ce și-a planificat, pentru că vrea să plece în curând în vacanță cu familia. Astfel, simte o mare presiune pe umeri și că uneori nu mai poate duce la bun sfârșit ceea ce i se întâmplă în ultimele zile.

”Da, m-ați dat dispărută de aici de pe Instagram, dar să știți că aici sunt. E o zi din asta în care nimic nu se leagă cu nimic, foarte agitată, dorința asta de a începe vacanța este foarte mare și încă mai e până atunci.

ADVERTISEMENT

Mai am treabă, multă și din tot ce încerc să fac nu iese nimic. Știți zilele din alea? Așa, lucruri mărunte. Nu știu, dar o să o scoatem la capăt, dar dacă vreți să mă întrebați ceva, vă aștept”, a transmis soția lui Mădălin Ionescu într-un Instastory.

Cristina Șișcanu, obosită din cauza muncii

De altfel,  în urmă cu câteva săptămâni, prezentatoarea se plângea de oboseala acumulată la locul de muncă, mai exact, avea senzația că se îndreaptă către un fenomen des întâlnit în rândul angajaților, acela de ”bornout”. Pentru o clipă a crezut că are coronavirus, fiindcă se simțea fără vlagă.

ADVERTISEMENT

”Cred că mă îndrept spre un burnout. De vreo săptămână am stări din astea de moleșeală cruntă și de epuizare, mi-am făcut test Covid, clar, sunt pe marginea prăpastiei și mă, rog, trag de mine să nu mă doboare”, a mai transmis Cristina Șișcanu.

Scurtă biografie a Cristinei Șișcanu

Cristina Șișcanu este una dintre cele mai cunoscute vedete din showbizul românesc. A intrat în această lume în urma căsătoriei cu Mădălin Ionescu și a participării la ”Bravo, ai stil! Celebrities”. Puțini fani de-ai săi știu că profesia sa de bază este de jurnalist.

ADVERTISEMENT

De câțiva ani, Cristina Șișcanu este o prezență destul de activă și în mediul online. Își ține mai mereu admiratorii la curent cu ceea ce face. Dincolo de celebritate, Cristina Șișcanu este o mamă și o soție devotată. Din 2011 este căsătorită cu Mădălin Ionescu.

Alături de Mădălin Ionescu, Cristina Șișcanu are trei copii. Doi sunt ai prezentatorului, din vechea căsnicie, Ștefania (25 ani) și Filip (18 ani), iar unul este biologic, mai exact, fetița lor, Petra, în vârstă de 6 ani. Cristina Șișcanu avea 26 de ani când a născut pentru prima dată.

ADVERTISEMENT