Life

De ce a murit Cătălina Isopescu, model celebru al anilor ’90. Avea doar 49 de ani

08.04.2021 | 23:08
De ce a murit Catalina Isopescu model celebru al anilor 90 Avea doar 49 de ani
De ce a murit Cătălina Isopescu, model celebru al anilor '90. Avea doar 49 de ani Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Cătălina Isopescu, model celebru al anilor ’90, a murit. Ea avea doar 49 de ani, iar vestea a căzut ca un trăsnet pentru oamenii care au cunoscut-o.

Din primele informații, se pare că fiica celebrului prezentator TV Emanuel Isopescu suferea de o boală gravă, care i-a dat mari bătăi de cap în ultimul an. Fostul model s-a stins din viată la mai puțin de un an de la moartea tatălui ei.

ADVERTISEMENT

Emanuel Isopescu a murit în luna septembrie a anului 2020. Vestea morții Cătălinei a fost făcută publică chiar de iubitul acesteia, actorul Oltin Hurezeanu, primul român care a câştigat „Vrei sa fii miliardar” și fost concurent la Exatlon.

De ce a murit Cătălina Isopescu, model celebru al anilor ’90. Avea doar 49 de ani

Cătălina Isopescu
Cătălina Isopescu la 7 mai 2020
Sursa foto: Facebook

Imaginile distribuite de fostul model în ultimul an arată că era slăbită. Cu toate acestea, vestea a căzut ca un trăsnet asupra celor care au cunoscut-o.

ADVERTISEMENT

„Cea mai frumoasă fată din lume / The most beautiful girl in the world 8/03/1972 – 8/04/2021. Dumnezeu s-o odihnească,” a fost mesajul distribuit de iubitul și sora Cătălinei. Ulterior, vestea morții acesteia a fost răspândită de oamenii apropiați.

Un mesaj deosebit a fost transmis de jurnalista Irina Ionescu Homoriceanu pe Facebook: Cătălina avea o eleganță princiară, călca pe nori, gestul mâinii, postura corpului erau coborâte din cer.

ADVERTISEMENT

„Avea forță în exprimare, dar tandrețe în gest. Am văzut-o în diferite show-uri de modă. Am avut bucuria să lucrăm împreună, eu eram în echipa de producție a unui show electrizant, puternic, Jar, al Janinei Sârbu, show care a avut loc în Sala Tronului din Palatul Regal, ea era acel model ce făcea din haina pe care o purta o artă”.

„M-a izbit ca un baros vestea morții ei, iar lacrimile curg fără să le pot opri,” a adăugat ea. Sute de oameni au reacționat la postările acestora, ei au transmis condoleante și au cerut detalii cu privire la funeraliile acesteia.

ADVERTISEMENT

„Poti să-mi dai detalii despre înmormântare, unde e depusă? Am vrea și noi, colegii, să depunem o coroană…”, „șocant, nedrept, absurd. Condoleanțe și putere! Să fie în veci pomenită”, „o frumusețe, ce păcat, ne mor valorile, tinerii noștri frumoși, se duc prea devreme. Odihnă veșnică!” sunt doar câteva dintre reacțiile oamenilor.

ADVERTISEMENT
Tags: