Sport

De ce a ratat Joonas Tamm prezenţa la naţionala Estoniei, după plecarea de la FCSB: “Situaţia este dificilă”

Joonas Tamm, o prezenţă obişnuită la echipa naţională a Estoniei, a ratat convocarea pentru meciurile din luna iunie, după plecarea de la FCSB.
15.06.2023 | 18:24
De ce a ratat Joonas Tamm prezenta la nationala Estoniei dupa plecarea de la FCSB Situatia este dificila
Joonas Tamm a ratat naţionala Estoniei, după plecarea de la FCSB (sursă foto: sportpictures.eu)
ADVERTISEMENT

Transferat la începutul sezonului recent încheiat, Joonas Tamm a plecat de la FCSB după ce “roş-albaştrii” au pierdut titlul în faţa Farului Constanţa. În căutarea unui nou contract, fundaşul central a ratat prezenţa la echipa naţională a Estoniei.

Joonas Tamm a ratat naţionala Estoniei, după plecarea de la FCSB

Estonia joacă două meciuri, în luna iunie, în preliminariile EURO 2024, contra Azerbaidjanului şi Belgiei, însă Thomas Häberli nu se va putea baza pe Joonas Tamm. Selecţionerul estonienilor a explicat motivul pentru care fostul fundaş al FCSB nu a fost convocat.

ADVERTISEMENT

“Sunt sigur de angajamentul lui Joonas pentru viitor. Situația actuală este pur și simplu dificilă, pentru că este în negocieri cu un nou club și se confruntă cu o accidentare ușoară, cu care ar putea însă să joace în condiții normale”, a declarat Thomas Häberli.

Joonas Tamm a strâns 53 de selecţii pentru echipa naţională a Estoniei şi a reuşit să marcheze patru goluri. Ultima prezenţă la selecţionata estoniană o bifase în luna martie, la partida cu Austria, în preliminariile EURO 2024.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali l-a pus pe liber după ce FCSB a ratat titlul

La scurt timp după Farul – FCSB 3-2, meci în urma căruia “roş-albaştrii” au pierdut titlul în faţa constănţenilor, Gigi Becali a anunţat la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI plecarea lui Joonas Tamm.

“Tamm, la revedere, am încheiat cu el. Tamm, Cristea, Omrani, Boban Nikolov, Crețu, cinci. Oaidă, nu. Oaidă vreau ceva bani pe el, 100-200.000. Am încheiat contractul cu ei”, spunea Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

La scurt timp după plecarea de la FCSB, Jooans Tamm a vorbit în presa din Estonia despre perioada petrecută în SuperLiga şi a avut cuvinte de laudă despre prima ligă a României.

“În comparație cu echipele mele anterioare, a fost complet diferit. În România, în cele mai multe locuri, stadioanele au fost pline, cam 10-15 mii de oameni care se uitau.

ADVERTISEMENT

Acest lucru, distracția din afara terenului de joc, fanii, și, de asemenea, mass-media sunt complet diferite. Nu pot spune la ce nivel sunt cei de acolo, dar și în Ucraina a fost foarte bine”, declara Joonas Tamm.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 3.25 este cota pentru „câștigător Liga 1 2023/2024: FCSB”

ADVERTISEMENT
Tags: