De ce are Diana Șoșoacă blocat contul de Facebook și cum reușește să facă live-uri

Alexandru Năstase   
în HotNews
27/02/2021, 13:38
De ce are Diana Șoșoacă blocat contul de Facebook și cum reușește să facă live-uri
Diana Șoșoacă are contul de Facebook blocat. Sursa foto - ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO

FANATIK îți spune de ce are Diana Șoșoacă blocat contul de Facebook și cum reușește să facă live-uri. Concret, fosta senatoare AUR ar fi postat un mesaj agresiv la adresa unei alte utilizatoare. Aceasta din urmă i-ar fi scris pe rețeaua de socializare și de aici a urmat taifunul.

Nu mai puțin de 30 de zile i-a blocat Facebook contul senatoarei în urma reacției. Chiar Diana Șoșoacă a fost cea care a transmis acest lucru.

“Am contul blocat de azi dimineață, doar eu și Trump mai suntem blocați pentru atitudinile noastre.

De ce i s-a blocat contul de Facebook Dianei Șoșoacă și cum reușește să facă live-uri

În schimb, în noi se dă într-un hal fără de hal. Mi s-a spus că am fost blocată pentru că i-am spus unei doamne că are o față de doamnă de râd și curcile pe care le crește.

Având în vedere că dânsă mă înjurase inimaginabil și eu am reclamat-o pe ea”, a precizat Diana Şoşoacă.

Mai mult de atât, fără să stea o clipă pe gânduri, senatoarea a anunțat acum că va da în judecată Facebook pentru că nu este normal să blocheze conturile politicienilor.

“O să vorbesc cu colegul meu Chitic și o să fac ce a făcut și el, adică o să dau în judecată Facebook-ul. Știu că UE a condamnat cenzurarea de către aceste site-uri de socializare ale politicienilor, nu ai voie să faci acest lucru. (…)

Eu nu mă opresc, dacă cineva crede că mă va opri, nu, așa mai mult mă ambiționează. Să aibă mare grijă cu mine!” , a declarat aceasta.

Între timp, Diana Șoșoacă a reușit să păcălească Facebook. A reușit să intre de pe contul soțului său și face în continuare transmisiunile live.

Ultima oară a vorbit din nou despre purtatul măștii de protecție, despre dreptul copiilor de a se juca liberi fără a respecta regulile de distanțare fizică

Închide ×