Life

De ce au decis Adela Popescu și Radu Vâlcan să facă botezul fiului lor la vârsta de zece luni

Radu Vâlcan, declarații despre botezul fiului său cel mic. De ce au decis să îl facă la vârsta de zece luni a lui Adrian. Dezvăluirile făcute de prezentatorul de la Antena 1.
09.05.2022 | 22:24
De ce au decis Adela Popescu si Radu Valcan sa faca botezul fiului lor la varsta de zece luni
De ce au decis Adela Popescu și Radu Vâlcan să facă botezul fiului lor la vârsta de zece luni. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Radu Vâlcan și Adela Popescu și-au botezat fiul cel mic, pe Adrian, într-un cadru restrâns, alături de familie și prieteni.

Radu Vâlcan și Adela Popescu și-au botezat fiul cel mic de zece luni

Prezentatorul de la Insula Iubirii a dat mai multe detalii despre acest eveniment și a declarat că s-au decis din scurt să îl facă.

ADVERTISEMENT

Mai mult, acesta a lămurit că evenimentul trebuia să aibă loc în această toamnă, dar din cauza pandemiei au fost nevoiți să îl amâne, deși mai erau doar două zile până atunci.

Adela Popescu și Radu Vâlcan au avut coronavirus, astfel că a fost nevoie să amâne evenimentul. Abia când copilul lor a împlinit deja zece luni au mai putut să organizeze acest eveniment, așa că s-au ocupat de el în acest weekend.

ADVERTISEMENT

„A fost un eveniment pentru care ne-am decis în scurt timp. El era programat în toamna anului trecut, dar din cauza faptului că amândoi ne îmbolnăvisem în acea perioadă, a trebuit să amânăm cu două zile înainte.

Și ne-am hotărât acum și am zis să facem botezul, deoarece copilul are deja 10 luni”, a spus Radu Vâlcan la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Ce detalii a mai dat Radu Vâlcan despre botezul lui Adrian

Fiul cel mic al Adelei Popescu și al lui Radu Vâlcan a plâns puțin în biserică, a dezvăluit tatăl acestuia, fiind nu numai obosit, dar și înfometat.

„A plâns foarte puțin în Biserică, în momentul în care l-au băgat în cristelniță, dar asta și pentru că era obosit, nu dormise înainte, îi era fomică … Până la urmă s-a liniștit, l-a luat Adela în brațe și totul a decurs bine”, a dezvăluit prezentatorul TV.

ADVERTISEMENT

Radu Vâlcan a mai dezvăluit că la botezul fiului său au participat circa 40 de persoane care fac parte din familie și prieteni dragi lor.

„A fost ceva foarte intim, așa cum ne-am dorit. Am avut vreo 40 de oameni, familie și oameni dragi nouă, oameni cu care ne cunoaște de foarte mulți ani”, a mai spus el.

ADVERTISEMENT