Life

De ce au divorțat Andreea și Marian de la Mireasă: „A dus o viață dublă”

Care este adevărul motiv din spatele divorțului dintre Andreea și Marian de la Mireasă. Fosta concurentă a spus acum de ce a divorțat.
19.01.2023 | 00:29
De ce au divortat Andreea si Marian de la Mireasa A dus o viata dubla
De ce au divorțat Andreea și Marian de la Mireasă Foto Captură Antena 1
ADVERTISEMENT

Andreea de la Mireasă a făcut primele declarații despre divorțul de Marian. Tânăra a dezvăluit care este motivul care a dus la ruptura dintre ei.

Andreea îl acuză pe Marian după divorț! Spune că a înșelat-o

Andreea de la emisiunea Mireasa, care a participat în al treilea sezon, a făcut declarații despre divorțul de Marian, cel cu care a ajuns să se căsătorească în finalul competiției, după doar câteva luni de când se cunoșteau.

ADVERTISEMENT

Aceasta l-a acuzat pe fostul său soț că o înșela și că ducea o viață dublă despre care ea a aflat din telefonul bărbatului.

Mai mult, fosta concurentă a spus că a început să intre la bănuieli atunci când a văzut că Marian a început să se comporte mai diferit cu ea.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Andreea de la Mireasă a vorbit și despre despărțirea dintre Cosmin și Miruna, care au divorțat la rândul lor, iar femeia ar fi fost cea care l-a înșelat pe partenerul de viață.

Andreea de la Mireasă îi felicită pe Cosmin și Miruna

Astfel, ea îi transmitea lui Cosmin să se bucure că a găsit mesajele cu celălalt bărbat, pentru că așa a pus capăt lucrurilor mai devreme, fără să își irosească ani buni din viață.

ADVERTISEMENT

“Bucură-te că măcar tu ai văzut mesajele. Eu am găsit doar căutarea, iar mesajele au fost șterse.

E mai bine acum decât mai târziu, să ți se întâmple asta peste un an, doi sau trei, să-ți dai seama că persoana care pretindea că te iubește foarte mult de fapt a dus o viață dublă și că de asta nu-i înțelegeai anumite particularități ale comportamentului și de ce are unele reacții.

ADVERTISEMENT

Nici Miruna nu mi se pare de condamnat și nimeni, atâta timp cât faci ceea ce simți, dar să nu rănești persoanele din jurul tău și mai ales persoanele care te iubesc (…) Dar felicitări. Felicitări pentru că ați procedat așa”, a spus tânăra care a participa la Mireasa pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT