Life

De ce Doinița Oancea merge singură în vacanțe: ”Sunt foarte spontană”

De ce Doinița Oancea merge singură în vacanțe. Actrița a mărturisit că nu se ferește să plece singură undeva, chiar și în alte țări.
09.09.2023 | 00:29
De ce Doinita Oancea merge singura in vacante Sunt foarte spontana
Doinița Oancea merge singură în vacanțe. Foto Facebook
ADVERTISEMENT

De ce Doinița Oancea merge singură în vacanțe. Vedeta a mărturisit că de un an a decis să plece și singură să vadă lumea!

Doinița Oancea merge singură în vacanțe

Actrița a mărturisit că nu îi mai este jenă sau orice alt sentiment negativ să plece singură în lume. Aceasta a povestit că de anul trecut a decis că va pleca singură în vacanțe dacă nu va avea cu cine.

ADVERTISEMENT

Aceasta a avut prima vacanță singură din toată viața ei anul trecut și de atunci a decis că este o experiență pe care vrea să o mai încerce și altădată.

„Anul trecut a fost prima mea vacanță pe care mi-am petrecut-o singură pe litoral singură, singură cuc, fără prietene, fără nimeni, singură.

ADVERTISEMENT

Preiau foarte mult energiile celorlalți, de multe ori nu o energie pozitivă”, a spus actrița, conform Impact.

Actrița a învățat să se bucure de clipele libere și pe cont propriu

Doinița Oancea a spus că este foarte spontană și de multe ori prietenii săi nu au un program similar cu al ei și trebuie să facă mult mai multe pregătiri înainte de a putea pleca undeva.

ADVERTISEMENT

De asemenea, vedeta mărturisit că îi place și să stea singură și să petreacă timp doar cu ea.

Această situație nu este una care să-i displacă actriței, care s-a conformat acestui gând și a decis că de fiecare dată când va vrea să plece undeva pentru a face bagajul și va merge.

ADVERTISEMENT

„Am nevoie de timpul meu. Sinceră să fiu, sunt foarte spontană.  Prietenii mei nu se pot adapta ritmului meu de spontaneitate. Eu mă trezesc și vreau să plec și îmi este și jenă să îi întreb, pentu că unii oameni au alt stil de program.

Al meu este diferit. Așa că fac frumos băgăjelul și plec în lume.”, a mărturisit Doinița Oancea pentru sursa citată.

Actrița a mai povestit că vara aceasta a stat mai tot timpul la mare, atât în țară, dar și afară. Ea a călătorit în Bulgaria și Grecia.

ADVERTISEMENT