Life

De ce e bine să pui această legumă în mai multe locuri din bucătărie. Trucul te va scăpa de o mare problemă

Motivul pentru care o legumă ajută în bucătărie, fără să fie vorba de bucatele alimentare. Pontul util te ajută într-o situație complicată.
27.11.2022 | 21:25
De ce e bine sa pui aceasta leguma in mai multe locuri din bucatarie Trucul te va scapa de o mare problema
Motivul pentru care o legumă ajută în bucătărie. Pontul util te ajută într-o situație complicată. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

De ce e bine să pui această legumă în mai multe locuri din bucătărie. Trucul te va scăpa de o mare problemă care există cel mai probabil în foarte multe locuințe. Este o alternativă la substanțele toxice din comerț.

Motivul pentru care o legumă ajută în bucătărie. Pontul util te ajută într-o situație complicată

Gândacii de bucătărie îți pot da o mare durere de cap chiar dacă folosești tot felul de soluții. Dacă produsele chimice cumpărate din supermarket crezi că nu mai fac față, atunci e bine să te gândești și la unele diferite.

ADVERTISEMENT

Trucul care te scapă de insecte are legătură cu castravetele. E bine să pui această legumă în mai multe locuri din bucătărie sau în alte încăperi ale casei dacă vrei să omori gândacii care ies noaptea din locurile unde stau ascunși.

Potrivit kanal.ro, mirosul puternic eliminat de această legumă este ”secretul” care stă în această soluție inedită și alternativă pentru că acționează ca o barieră protectoare.

ADVERTISEMENT

Feliază castravetele cât mai subțire și plasează-le în spațiile în care crezi că își fac apariția aceste insecte. Se lasă să acționeze peste noapte. A doua zi, cu siguranță, vei observa că nu-și mai fac apariția deloc.

Soluții alternative pentru eliminarea gândacilor

O altă soluție alternativă pentru eliminarea gândacilor din locuință este un amestec din apă fierbinte și oțet de mere. Se șterg faianța și gresia, se șterg blaturile și apoi se toarnă în scurgerea chiuvetei. Se lasă să acționeze peste noapte.

ADVERTISEMENT

Metoda va dezinfecta țevile și scurgerile, așadar va împiedica apariția insectelor care sunt foarte enervante și de care scapi destul de greu.

Apa caldă în combinație cu lămâie și bicarbonat de sodiu se toarnă, de asemenea, în gurile de scurgere. Totodată, se spală zona de sub chiuvetă cu această soluție pentru a opri înmulțirea gândacilor.

ADVERTISEMENT

Scorțișoara este un condiment care ține la distanță insectele nocturne, care mișună prin bucătărie și se urcă în dulapuri sau sertare. Tot ce trebuie să faci este să presari pudră proaspăt măcinată în mai multe locuri din încăpere.

ADVERTISEMENT
Tags: