News

De ce îl acuză preotul de la Biserica IOR pe George Simion! “Ar fi bine ca Patriarhia sa-si tempereze declaratiile”

20.03.2021 | 11:38
De ce il acuza preotul de la Biserica IOR pe George Simion Ar fi bine ca Patriarhia sasi tempereze declaratiile
ADVERTISEMENT

FANATIK îți spune de ce îl acuză preotul de la Biserica IOR pe George Simion! Mai exact, ctitorul bisericii Titan, preotul paroh Adrian Niculcea nu a ezitat și a transmis un mesaj ferm atât către liderul AUR, cât și pentru Patriarhia Româna. 

“Ar fi bine ca Patriarhia sa-si tempereze declaratiile, pentru ca intreaga “afacere” are un singur beneficiar: AUR.

ADVERTISEMENT

În dimineata in care s-a descoperit vandalizarea lacasului “ne-am trezit… cu liderul AUR, George Simion, in curtea bisericii”, a spus preotul.

De ce îl acuză preotul de la Biserica IOR pe liderul AUR!

Adrian Niculcea crede că vandalizarea bisericii este, de fapt, un incident izolat “datorat unui tacanit si nu o problema serioasa”.

ADVERTISEMENT

“Fiindca mi-ati solicitat opinia in legatura cu ce s-a intamplat la Biserica din Titan, va spun ca nu este altceva decat un simplu incident datorat unui tanar tacanit.

N-are nici o importanta deosebita. O doamna a incercat inaintea telefonului d-voastra sa dea amploare incidentului, dar am “linistit-o”.

ADVERTISEMENT

Mi-a scris: “Asta (actul de vandalism, n.m.) poate deveni, cu ajutorul Domnului, un prilej de solidarizare mai mare in jurul Bisericii!”.

I-am raspuns: “Nu, doamna. Noi, care ne credem oameni destepti si mai ales cu scaun la cap, nu mergem pe urmele bufonilor din AUR.

ADVERTISEMENT

Acesta este un incident izolat, datorat unui tacanit si nu o problema serioasa, care sa merite “solidarizare mai mare in jurul Bisericii”. Biserica are propriii aparatori calificati, n-are nevoie de aparatori de opereta”, a transmis preotul.

Ctitorul bisericii spune o adevărata solidarizare în jurul bisericii ar putea fi reprezentată, de fapt, de venirea la slujbe, plangerea propriilor pacate si rugaciunea pentru ajutor.

“Crestinul adevarat nu are nevoie sa fie si el remarcat de cineva; are nevoie de smerenie si dragoste. Este o regula careia trebuie sa i se supuna si preotii si chiar si episcopii, nu doar laicii.

De remarcat expresia: “Cu ajutorul Domnului, (va fi) un prilej de solidarizare mai mare in jurul Bisericii!”. Cu alte cuvinte: bine ca ne-a ajutat Dumnezeu sa avem acest incident, pentru ca altfel nu ne baga nimeni in seama si pe noi”, a mai transmis preotul paroh Adrian Niculcea.

Acesta a mai spus ca “ar fi bine ca Patriarhia sa-si tempereze declaratiile, pentru ca intreaga “afacere” are un singur beneficiar: AUR. Nu intamplator, de dimineata, cand de abia aflasera preotii, ne-am trezit … cu liderul AUR, George Simion, in curtea bisericii.

Iar Prigoana, femeia aceea cunoscuta in media, a declarat ca va initia o mare manifestatie antimasca, anti lgbt, etc. apropo de incidentul de la biserica noastra”, a mai adăugat preotul.

ADVERTISEMENT