Life

De ce își ascunde Andreea Bălan iubitul. Misterul a fost lămurit

15.11.2020 | 18:22
De ce isi ascunde Andreea Balan iubitul Misterul a fost lamurit
ADVERTISEMENT

Andreea Bălan și-a refăcut viața după divorțul de George Burcea, însă a preferat să-și țină relația departe de ochii presei și să nu mai dea foarte multe detalii din viața personală. Cântăreața își ascunde iubitul de lumina reflectoarelor, iar misterul a fost lămurit. 

Andreea Bălan iubește din nou după ce s-a despărțit de George Burcea, tatăl fetițelor ei. Frumoasa blondină trăiește o poveste de dragoste alături de Tiberiu Argint, însă evită să vorbească despre noua relație, potrivit wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Artista este foarte activă pe rețelele de socializare și își ține fanii la curent cu noutățile din viața ei, postând adesea clipuri video cu fetele ei. Însă Tiberiu Argint nu a apărut niciodată în postările vedetei.

De ce își ascunde Andreea Bălan iubitul. Misterul a fost lămurit

Andreea Bălan a fost văzută alături de Tiberiu Argint în această vară la un club de pe litoral. Cu toate că nu se ascunde atunci când apare cu el în public, nu l-a menționat niciodată în vlogurile sau în interviurile pe care le susține.

ADVERTISEMENT

Cei doi au petrecut recent câteva zile la Lisabona, însă cântăreața nu a postat nici măcar o fotografie alături de el, cu toate că niciodată nu a negat faptul că ar avea o relație.

Motivul pentru care vrea să-și țină secretă viața amoroasă este tocmai deschiderea pe care a avut-o față de fani încă de când a urcat prima dată pe scenă. Andreea Bălan și-a făcut toate relațiile publice, mai ales pe cea cu George Burcea, alături de care a avut o nuntă ca în basme.

ADVERTISEMENT

După aproape jumătate de an, basmul a luat sfârșit și amândoi au ales să meargă pe drumuri separate. Cântăreața a menționat recent că este mai bine să păstreze pentru ea anumite detalii, dat fiind că ultima ei relație a fost foarte mediatizată.

“Sunt fericită, sunt împlinită, lucrurile se aşază. Toată perioada cu separarea, cu divorţul a trecut, a trecut aproape un an de zile de atunci. Acum sunt foarte liniştită şi vreau această latură a vieţii mele să o ţin pentru mine.

ADVERTISEMENT

Toată viaţa mea a fost o carte deschisă de la 12 ani, aşa că am hotărât acum ca această parte să o ţin deocamdată pentru mine. Când va trebui să aflaţi ceva, o să vă povestesc, dar mi se pare foarte interesant să ţin pentru mine. E important să ai susținere, un sprijin”, a declarat frumoasa artistă.

Andreea Bălan a avut mari probleme de sănătate

Anul acesta a fost unul dificil pentru Andreea Bălan. După ce s-a confruntat cu divorțul de tatăl fetițelor ei, artista a fost nevoită să meargă mai departe și să aibă grijă de fetele ei.

În final, și-a găsit fericirea, însă a avut mari problemele de sănătate în urmă cu puțin timp și a fost operată din cauza unui abces abdominal. Medicii au fost sceptici cu privire la anestezie, mai ales că Andreea a suferit un stop cardio-respirator atunci când a născut-o pe fetița ei cea mică în 2019.

În acest moment, cântăreața este în afara oricărui pericol și s-a întors acasă pentru a petrece timpul cu fetele ei.

ADVERTISEMENT