Sport

Gică Hagi, după Farul – Rapid 3-1: ”Și noi îl putem transfera pe Louis Munteanu. Credeam că se cere mai mult pe el”. Mesaj pentru Olimpiu Moruțan

Farul Constanța a învins Rapid pe teren propriu, scor 3-1, în etapa cu numărul 6 din play-off-ul SuperLigii.
24.04.2024 | 21:59
Gica Hagi dupa Farul  Rapid 31 Si noi il putem transfera pe Louis Munteanu Credeam ca se cere mai mult pe el Mesaj pentru Olimpiu Morutan
Declarațiile lui Gică Hagi după Farul - Rapid 3-1. foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Farul Constanța a obținut toate cele trei puncte puse în joc în meciul cu Rapid, câștigând cu 3-1, în etapa cu numărul 6 din play-off. Elevii lui Gică Hagi au 35 de puncte în acest moment și speră ca Universitatea Craiova să nu se impună în fața lui CFR Cluj.

Gică Hagi, după Farul – Rapid 3-1: ”Am schimbat asta împreună”

După ce Farul a învis formația giuleșteană, Gică Hagi s-a arătat mulțumit de prestația elevilor săi și a menționat că, împreună cu fotbaliștii tineri, a făcut ca jocul constănțenilor să fie unul mai bun ca în campionatul regulat.

ADVERTISEMENT

”În campionatul regulat dacă era un alt antrenor probabil ar fi fost dată afară pentru că eram pe locul 10 la posesie. Am schimbat asta împreună cu ei și acum am revenit la jocul nostru, la identitatea noastră și încercăm să facem lucruri bune.

E mai mare presiunea. Când vrei să câștigi, e presiunea și mai mare. Dacă vrei să câștigi, dacă crezi și îți propui, ai o mentalitate bună. Asta avem noi, avem încredere. Vorbele nu își au rostul, s-a văzut pe teren.

ADVERTISEMENT

Au jucat extraordinar împotriva unui adversar valoros, foarte valoros care a investit foarte mult. Am demonstrat că suntem o echipă foarte bună. Toți oamenii din staff-ul unei echipe sunt la fel de importanți.

Dacă suntem împreună, lucrurile merg într-o direcție bună. Nu putem să luăm nici meritele adversarului, care este unul foarte bun. Au jucat foarte bine, mai puțin prima repriză, în rest noi am dominat.

ADVERTISEMENT

Am știut să jucăm fotbal, am avut atitudine. De aceea publicul plecă acasă și este mulțumit, pentru că echipa joacă”, a declarat Gică Hagi.

Farul îl poate transfera pe Louis Munteanu: ”Credeam că se cere mai mult pe el”

Gică Hagi consideră că și Farul poate intra în cursa pentru un eventual transfer al lui Louis Munteanu și își dorește ca atacantul să evolueze la formația constănțeană și în sezonul viitor.

ADVERTISEMENT

”Cred că și noi putem concura cu sumele care sunt oferite pentru Louis Munteanu. Credeam că se cere mai mult pe el. Eu nu mă gândesc la Euro, eu mă gândesc că peste 3 zile joc cu FCSB”, a mai declarat Gică Hagi.

Gică Hagi, mesaj după accidentarea suferită de Olimpiu Moruțan

După accidentarea suferită de Olimpiu Moruțan, Gică Hagi l-a încurajat pe internaționalul român și speră ca acesta să revină cât mai repede pe teren.

”Moruțan trebuie să fie puternic, a avut un ghinion foarte mare. Trebuie să fie momente foarte grele pentru el. Îi doresc să treacă peste și să revină la jucătorul foarte bun care este”, a mai spus Gică Hagi, după Farul – Rapid 3-1.

ADVERTISEMENT