Life

De ce n-a mers Jador la botezul fiului lui Culiță Sterp. Cântărețul a spus adevărul

Jador a dezvăluit care a fost motivul real pentru care nu a ajuns la creștinarea lui Milan, băiatul lui Culiță Sterp.
25.10.2021 | 08:26
De ce na mers Jador la botezul fiului lui Culita Sterp Cantaretul a spus adevarul
De ce n-a mers Jador la botezul fiului lui Culiță Sterp. Cântărețul a spus adevărul. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cântărețul de muzică de petrecere și fostul soț al lui Carmen de la Sălciua sunt foarte buni prieteni. De altfel, oamenii se întreabă care mai este relația lor.

Cei doi au participat la Survivor România, unde au avut parte de unele neînțelegeri, de aici și nelămurirea legat de motivul pentru care Jador nu a mers la botezul fiului lui Culiță Sterp.

ADVERTISEMENT

Fostul concurent de la Puterea Dragostei le-a spus celor care îl urmăresc în mediul online ce l-a împiedicat să ajungă la Hațeg, acolo unde a fost creștinat Milan.

Jador, despre motivul absenței de la botezul băiatului lui Culiță Sterp

Jador i-a promis prietenului său Culiță Sterp că va face tot ce-i stă în puteri să ajungă la creștinarea lui Milan, dar din păcate, a intervenit altceva.

ADVERTISEMENT

Concret, manelistul a susținut un concert în ziua respectivă, joi, 21 octombrie 2021, pe care nu și-a dorit să-l anuleze oricât de mult ar fi vrut să se distreze la botez.

Am văzut foarte multe bârfe că de ce nu s-a dus Jador la Culiță la botez, că nu-l suportă Culiță… nu e adevărat!

ADVERTISEMENT

Culiță m-a invitat, eu m-aș fi dus cu drag, doar că eu joi am cântat. Noi suntem cântăreți, noi cu asta ne ocupăm. Tot timpul muncesc.

N-am fost pentru că am avut treaba și o treabă programată, n-am cum să anulez un eveniment pentru că asta ar însemna… nu e vorba de bani, că i-aș fi dat înapoi dublu, doar că e omenia mea.

ADVERTISEMENT

N-am cum să nu mă duc la eveniment, când am promis că mă duc”, a dezvăluit Jador pe pagina sa de Instagram.

Printre cei 200 de invitați de la petrecerea de botez s-au numărat foarte mulți dintre foștii participanți de la Survivor România, cu care Culiță Sterp a rămas prieten.

Irisha, Marilena Cuciurean și iubitul ei, Andrei Ciobanu, Sorin Pușcașu, Cucu și Ștefan Ciuculescu sunt doar o parte din cei care i-au fost alături artistului.

ADVERTISEMENT