Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

De ce nu a fost chemat Florin Tănase la națională? Dezvăluiri din interiorul FRF

Andrei Vochin a făcut câteva dezvăluiri din interiorul FRF și a vorbit despre motivul pentru care Florin Tănase nu a fost chemat la echipa națională.
08.09.2023 | 21:20
De ce nu a fost chemat Florin Tanase la nationala Dezvaluiri din interiorul FRF
Andrei Vochin a făcut câteva dezvăluiri din interiorul FRF și a vorbit despre motivul pentru care Florin Tănase nu a fost chemat la echipa națională.
ADVERTISEMENT

România va evolua în următoarea acțiune a calificărilor pentru Euro cu Israel, sâmbătă, pe 9 septembrie, de la ora 21:45 și cu Kosovo, marți, 12 septembrie de la aceeași oră. Înaintea partidei, Andrei Vochin a făcut câteva dezvăluiri din interiorul FRF și a vorbit despre motivul pentru care Florin Tănase nu a fost chemat la națională.

Motivul pentru care Florin Tănase nu a fost chemat la națională

La FANATIK SUPERLIGA, Andrei Vochin a explicat motivul pentru care Florin Tănase nu a fost chemat la națională. Analistul a susține că fostul jucător de la FCSB nu poate fi folosit ca atacant, ci mai degrabă ca aripă stânga. Acest lucru este și motivul pentru care nu a fost selecționat, deoarece pe acea poziție au fost chemați jucători mult mai potriviți.

ADVERTISEMENT

“Tănase nu este un număr 9, mai degrabă el s-ar lupta pentru titularizare în zona din stânga, dar acolo avem mulți jucători buni. Acest lucru a cântărit mult. Ce am observat eu acum, pentru acțiunea cu Israel și Kosovo, că Iordănescu a vrut să meargă pe continuitate., a spus Andrei Vochin.

Andrei Vochin, dezvăluiri din interiorul FRF

Consilierul președintelui Răzvan Burleanu a făcut câteva dezvăluiri din interiorul FRF. Andrei Vochin spune că Edi Iordănescu și-a dorit să păstreze grupul la națională pentru următoarele două meciuri. Cu toate acestea selecționerul a adus două nume noi la echipa mare, Racovițan și Bîrligea.

ADVERTISEMENT

Motivul pentru care Iordănescu i-a adus pe fostul căpitan de la U21 și pe atacantul de la CFR Cluj ar fi acela pentru creșterea lor în interiorul echipei naționale mari pe termen lung. Sosirea celor doi fotbaliști tineri este pentru ca aceștia să dezvolte nevoia de sacrificiu pentru naționala României.

“A vrut să păstreze grupul și a schimbat foarte puțin. Ce a adus nou în echipa națională, înseamnă numai jucători tineri. Nu a venit la echipa națională cu un jucător depășit de 26-27 de ani.

ADVERTISEMENT

Cele două noutăți sunt Racovițan și Bîrligea. Cei doi au arătat ceva la Campionatul European U21. Căpitanul naționalei de tineret și atacantul CFR-ului. Sunt doi jucători cu atitudine și doi jucători de grup.

Vor fi integrați și pregătiți, să aibă în ei acea dorință, acea atitudine de a se sacrifica pentru echipa națională a României. La toate meciurile din preliminarii, rar găsești situații în care echipele să mai bată la scoruri mari.

ADVERTISEMENT

Cum era pe vremuri când Spania bătea cu 12-0. Aici, la echipa națională trebui foarte mult acest spirit, pentru că așa poți să învingi din când în când adversari mai bine cotați.”, a mai spus Andrei Vochin, la FANATIK SUPERLIGA.

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul nostru. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 și pe canalul de YouTube, dar și pe pagina de Facebook.

Cum a pregătit Edi Iordanescu meciul cu Israel

ADVERTISEMENT