Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„De ce nu ai țipat până acum?”. Contre în direct la Fanatik SuperLiga: „Să fie lăsați să promoveze, dar să li se impună asta”. Video exclusiv

Dănuț Lupu este de acord ca CSA Steaua București să promoveze în SuperLiga. Discuții aprinse în cadrul emisiunii cu Robert Niță și Vivi Răchită.
19.04.2023 | 12:36
De ce nu ai tipat pana acum Contre in direct la Fanatik SuperLiga Sa fie lasati sa promoveze dar sa li se impuna asta Video exclusiv
De ce nu ai țipat până acum. Contre în direct la Fanatik SuperLiga Să fie lăsați să promoveze, dar să li se impună asta. Video exclusiv
ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA a revenit cu o nouă emisiune după derby-ul incendiar din Ghencea dintre Steaua și Dinamo. Dănuț Lupu consideră că „roș-albaștrii” merită să promoveze în prima ligă.

Dinamovistul Dănuț Lupu vrea CSA Steaua în SuperLiga: „Ar trebui să fie lăsată să promoveze”

Antrenorul lui CS Dinamo a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre posibilitatea ca CSA Steaua București să promoveze: „Eu cred că ar trebui să fie lăsată să promoveze prin această decizie parlamentară. Dar să li se impună să nu cheltuie bani publici mai mult de 49% din buget.

ADVERTISEMENT

VIDEO MAI JOS: 

Să-și ia din sponsori. Ce treabă are dacă Aradul are patru milioane și Craiova zece? Poate să se facă să se dea bani prin sindicatul Armatei”, a mai spus Dănuț Lupu.

Robert Niță nu e însă deloc de acord și îl contrează: „Eu, ca și contribuabil să plătesc 49% din 15 milioane?! Hai să ne întoarcem în anii 60! Parcă-l aud pe nea Puiu. Cred că v-ați împăcat, vă pupați! 

ADVERTISEMENT

Fostul mare fotbalist i-a dat însă imediat replica: „În anii 60 aveam performanță, Robert! În anii ăia de care spui tu, jucam în primăvară în cupele europene cu două echipe. 

Eu cred că aceste echipe, dacă vor putea vreodată să joace în Liga 1, vor deveni cele mai puternice echipe. Nu datorită faptului că sunt susținute de două ministere, ci datorită faptului că în sport fără disciplină nu poți”. 

ADVERTISEMENT

Dănuț Lupu: De ce nu ai țipat că de 4 ani s-au dus banii tăi la divizia a treia la CSA Steaua?!”

Dănuț Lupu nu înțelege de ce se vorbește despre banii publici de la Steaua abia când echipa a ajuns în Liga 2 și se bate la promovare: „De ce nu ai țipat că de patru ani s-au dus banii tăi la divizia a treia la CSA Steaua?”.

Robert Niță susține însă că vrea Steaua în prima ligă: „Nu a fost tot timpul discuția asta? Eu am spus: îmi doresc să promoveze CSA-ul. Să fie atmosfera asta. Ca suporter rapidist, una e când joci cu Mioveni, cu 38 de spectatori în galeria adversă, și alta e când te duci în Ghencea, sunt 5.000 la Peluza Sud și 5.000 la Peluza Nord și e spectacol. E altfel pentru competiție, televiziuni și impactul mediatic. 

ADVERTISEMENT

Cel care vine cu 51% cu cine se asociază? Cu CS Steaua sau FC Steaua? Că nu poți să iei brand-ul și palmaresul doar la echipa de fotbal, că e tot Clubul Sportiv al Armatei. Tot brand-ul ăla e!”.

Dănuț Lupu a venit cu un exemplu concret de la Dinamo: „Și la noi sunt șapte secții. Te asociezi cu o secție, nu cu tot clubul! Care e problema? Brand-ul îl folosești cât joci. De ce are 51%? Ca să dea bani, nu? Dar nu poți să-i impui tu privatului să vină cu o anumită sumă. Dacă eu mă duc mâine la Steaua și facem buget de 10 milioane, ia 6 milioane de la mine și 4 milioane la voi. Și atunci ce poate să mai zică cineva?”.

 Nu uitați că Fanatik SuperLiga, emisiunea exclusivităților din sport, poate fi urmărită în fiecare zi de luni până vineri, cu Horia Ivanovici și Ioana Cosma ca prezentatori. Este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT