Life

De ce nu își dorește Celia să devină mamă încă o dată: „Asta mă sperie cel mai tare”

Celia a dezvăluit cum s-a schimbat viața sa de când a devenit mamă pentru a doua oară și ce înseamnă pentru ea această perioada. Ce spune posibilitatea de a mai avea un copil.
12.07.2022 | 14:18
De ce nu isi doreste Celia sa devina mama inca o data Asta ma sperie cel mai tare
Celia a făcut dezvăluiri despre viața cu doi copii. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Celia a vorbit despre felul în care arată viața sa de când a devenit mamă pentru a doua oară. Totodată, vedeta a spus cum va petrece vara, dar și daca se gândește la un al treilea copil.

Ce părere are Celia despre posibilitatea de a mai avea un copil

Când vine vorba despre o a treia sarcină, cântăreața este reticentă. Sarcina a fost una dificilă și a avut parte de mai multe probleme. În plus, faptul că acum are 37 de ani, iar în următorii doi ani nu este recomandat să rămână gravidă, cântărește mult în decizia Celiei.

ADVERTISEMENT

„La mine a fost extraordinar de grea sarcina cu Sara și mă sperie gândul de a fi din nou însărcinată. Am avut tot felul de probleme în sarcină, și cu inima, care m-au speriat. Asta mă sperie acum cel mai tare, o sarcină la 40 de ani”, a explicat Celia.

Ce planuri are Celia pentru vară? Motivul pentru care nu va pleca în vacanță

Celia a dezvăluit ca vara aceasta nu va pleca în vacanță. În curând va avea loc botezul fetiței sale, Sara Maria, și, în plus, artista și soțul său își renovează casa.

ADVERTISEMENT

„Vara asta nu fac foarte multe. O să fie botezul fetiței mele, renovăm casa…și vacanțe, nu. Nu avem timp de vacanțe. E și cea mică foarte micuță și ea este extraordinar de cuminte acasă și având în vedere că atunci când ea se simte bine și noi suntem foarte bine, ne place foarte mult să stăm acasă”, a spus Celia.

Celia recunoaște că nu s-a așteptat ca perioada aceasta să fie atât de frumoasă. Artista a dezvăluit că i-a fost greu cu primul copil. Pe de-o parte era în Australia, departe de acasă, iar pe de altă parte, până la vârsta de doi ani și jumătate, Angelo se trezea pentru a fi alăptat.

ADVERTISEMENT

În prezent, micuța Sara Maria este mai cuminte, doarme mai mult pe timpul nopții, ceea ce o ajută considerabil pe artistă. Aceasta a mai adăugat că acum, spre deosebire de prima dată, se bucură din plin de tot ceea ce trăiește și este prezentă în viața micuței.

„Eu m-am așteptat la mult mai rău decât este. Având în vedere că primul meu copil m-a bulversat…Mi s-a părut atât de greu. Poate faptul că am fost în Australia, că m-am rupt de absolut tot și eram acolo cu un copil micuț, totul a fost diferit. 

ADVERTISEMENT

Ceea ce mi-a rămas în minte după acea perioadă, care pentru mine a fost o mini depresie, mă făcea să mă aștept să fie foarte greu. Când colo, mă bucur atât de mult de perioada asta, este extraordinară. Angelo nu este gelos. Surioara lui, el spune că îi aparține, că el a creat-o”, a mărturisit Celia în emisiunea Vorbește lumea.

În plus, Celia consideră că cel de-al doilea copil a venit pe lume exact când era pregătită și are ocazia să experimenteze ceea ce prima dată nu a reușit.

 

 

ADVERTISEMENT