Life

De ce nu își serba niciodată Corneliu Vadim Tudor ziua de naștere. Ce obicei avea Tribunul

Motivul din care Corneliu Vadim Tudor nu își sărbătorea ziua de naștere. Obiceiul pe care îl avea Tribunul într-o astfel de perioadă.
07.10.2023 | 16:00
De ce nu isi serba niciodata Corneliu Vadim Tudor ziua de nastere Ce obicei avea Tribunul
Ce obișnuia Corneliu Vadim Tudor de ziua sa de naștere. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Corneliu Vadim Tudor nu își celebra niciodată ziua de naștere. Dacă ar mai fi trăit, pe data de 28 noiembrie ar fi împlinit 74 de ani. Ce obicei avea Tribunul când toată lumea din jurul său îi ura ”La mulți ani!”? Iată ce a dezvăluit fiica lui.

Ce făcea Corneliu Vadim Tudor de ziua sa de naștere

Lidia, fiica cea mare a lui Corneliu Vadim Tudor, a dezvăluit la un moment dat cum își sărbătorea tatăl ei ziua de naștere, căci nu era adeptul petrecerilor cu fast. O singură dată a acceptat la insistențele fetelor sale și ale soției lui, pe când împlinea 55 de ani.

ADVERTISEMENT

Fostul senator al României muncea întotdeauna de ziua sa de naștere. ”Pentru el era o zi obișnuită în care își urma programul”, a precizat Lidia Vadim. Cu toate acestea, însă, îi plăcea să aibă parte de daruri, urări de la cei dragi și să stea în preajma oamenilor.

Lidia a rememorat clipele când de fiecare dată de ziua tatălui său, îi oferea, de dimineață, un cadou, iar cel supranumit ”Tribunul” se bucura enorm. Printre darurile pe care le-a primit Corneliu Vadim Tudor de la fiica sa sunt încălțăminte sau îmbrăcăminte.

ADVERTISEMENT

”Legat de ziua lui de naștere, cea mai frumoasă amintire rămâne singura dată când și-a serbat ziua de naștere. Cred că pe la 55 de ani și asta pentru că noi am insistat că merită să își serbeze o dată ziua de naștere. Tata nu obișnuia să facă asta, dar îi plăcea foarte mult de ziua lui să stea cu oamenii, să primească cadouri, flori, felicitări.

Dar, pentru el era ca o zi obișnuită în care își urma programul. Muncea la fel de mult de ziua lui, dar îi plăcea foarte mult să primească cadouri. Cred că cea mai frumoasă amintire este legată de faptul că dimineața când se trezea, îi dădeam cadoul și se bucura întotdeauna.

ADVERTISEMENT

De obicei îi făceam cadou încălțăminte, îmbrăcăminte, pentru că îi plăceau mult. Știu că într-un an i-am făcut cadou o cravată și i-a plăcut foarte mult, pentru că el era pasionat de cravate, tata avea peste 500”, a declarat Lidia Vadim.

Din ce cauză a murit Corneliu Vadim Tudor

Corneliu Vadim Tudor a decedat pe data de 14 septembrie 2019, în Centrul Clinic de Urgență de Boli Cardiovasculare a Armatei. Aici a fost transportat după ce i s-a făcut rău. Cu toate că a fost internat, nu i s-a mai putut face nimic pentru a rămâne în viață.

ADVERTISEMENT

Corneliu Vadim Tudor a plecat din această lume în urma unui infarct miocardic. Avea 65 de ani și potrivit spuselor apropiaților suferea de diabet, dar refuza să-și administreze tratamentul. Decesul fostului senator a impresionat mulți români, fiindcă era un politician mereu în vervă.

ADVERTISEMENT