Fotbal intern

De ce nu joacă Antoni Ivanov în FC Voluntari – U Craiova. Ce se întâmplă cu Ivan Mamut. Exclusiv

26.01.2021 | 16:41
De ce nu joaca Antoni Ivanov in FC Voluntari  U Craiova Ce se intampla cu Ivan Mamut Exclusiv
ADVERTISEMENT

Antoni Ivanov nu va juca în FC Voluntari – Universitatea Craiova. FANATIK a aflat că oficialii olteni au pus o clauză fotbaliștilor împrumutați să nu joace împotriva propriei echipe. De asemenea, Ivan Mamut nu este titular în acest joc, resimțind o problemă medicală după ce s-a lovit la ultimul antrenament.

U Craiova caută prima victorie după cinci runde la Voluntari. Aflați într-o criză, „juveții” au mare nevoie de trei puncte în etapa cu numărul 19 pentru a păstra contactul cu FCSB și CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

De partea cealaltă, echipa lui Bogdan Andone se află pe locul 15, fiind la egalitate cu echipa de pe ultimul loc, Poli Iași, cu 15 puncte acumulate.

Antoni Ivanov nu joacă în FC Voluntari – Universitatea Craiova. Oficialii olteni au impus o clauză specială

Oficialii Științei și-au luat toate măsurile pentru a nu mai păți o situație asemănătoare cu cea din sezonul trecut. Într-un joc Chindia Târgoviște – Universitatea Craiova, disputat pe 9 noiembrie 2020, un jucător împrumutat de olteni la Târgoviște a marcat golul prin care s-a deschis scorul. Chiar dacă Cicâldău a restabilit egalitatea, trupa antrenată la acea vreme de Victor Pițurcă se mulțumea cu doar un punct.

ADVERTISEMENT

Ovidiu Bic era cel care marca pentru Chindia. De atunci, conducerea Universității a decis ca la fiecare jucător împrumutat să existe o clauză specială prin care acesta nu mai poate evolua împotriva „alb-albaștrilor”. FANATIK a aflat că această clauză i se aplică și lui Antoni Ivanov, de la FC Voluntari.

Astfel, Antoni Ivanov, mijlocaș împrumutat de Craiova la Voluntari, nu se află nici măcar pe foaie la meciul din runda cu numărul 19. Bulgarul va juca pentru echipa din Ilfov până în vara acestui an.

ADVERTISEMENT

FC Voluntari: Rodriguez – Armas, Balaur, Costin, Briceag – Droppa, Tavares, Miranda – Gheorghe, Souza, Angelov. Antrenor: Ioan Andone.
Rezerve: Rîmniceanu – Vlad, Achim, Bortoneanu, Ilie, Dorobanțu, Lopes, Buliga Stoica.

Universitatea Craiova: Pigliacelli – Vlădoiu, Papp, Bălașa, Bancu – Screciu, Nistor, Cicâldău – Bărbuț, Ivan, Ofosu. Antrenor: Corneliu Papură.
Rezerve: Popescu – Vătăjelu, Constantin, Bic, Mateiu, Cîmpanu, Căpățînă, Baiaram, Mamut.

  • 300.000 de euro este cota lui Antoni Ivanov
  • 2 goluri și 5 pase decisive are bulgarul în tricoul alb-albastru

Ivan Mamut s-a lovit la ultimul antrenament înainte de Voluntari – Craiova și este rezervă. Andrei Ivan joacă pe postul de atacant central

Ivan Mamut nu este titular în meciul dintre FC Voluntari și Universitatea Craiova, iar FANATIK a aflat că acest lucru nu are legătură cu vreo modificare tactică a lui Corneliu Papură.

ADVERTISEMENT

Atacantul croat s-a accidentat la ultima ședință de pregătire înainte de partidă, astfel că nu s-a aflat la capacitate maximă pentru a evolua. Jucătorul așteaptă să marcheze primul gol în Liga 1, mai ales că vrea să răsplătească încrederea conducerii. Mamut a fost achiziționat definitiv de Mihai Rotaru.

Alexandru Tudorie a ieșit din schemă și pentru acest meci, iar Papură a mers pe mâna lui Andrei Ivan, cel care a declarat de mai multe ori că postul său preferat este de extremă în partea stângă, dar locul acela este „reținut” deocamdată de Reagy Ofosu.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Voluntari – Universitatea Craiova: 2,02 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

 

ADVERTISEMENT
Tags: