Life

De ce nu mai apare Jador la Survivor România. Ce se întâmplă cu Faimosul 

14.03.2021 | 15:09
De ce nu mai apare Jador la Survivor Romania Ce se intampla cu Faimosul
Jador nu a mai fost văzut în competiția de la Survivor 2021 de pe 5 martie (sursă foto: Kanal D)
ADVERTISEMENT

De ce nu mai apare Jador la Survivor România? Concurentul din echipa Faimoșilor a pus pe toată lumea pe jar și nu și-a mai făcut apariția în show-ul concurs, transmis din Republica Dominicană, pe Kanal D.

Artistul de muzică de petrecere a ridicat mari semne de întrebare, mai ales că această competiție pare să fie într-o continuă schimbare. Mulți s-au gândit că ar putea fi vorba de o eliminare ținută secret, însă adevărul pare să fie altul.

ADVERTISEMENT

Jador a stârnit mai multe semne de întrebare și după pare că este urmărit de ghinion în ultima vreme. Al doilea joc de imunitate al săptămânii a fost câștigat de către Războinici, în ediția transmisă sâmbătă, pe 13 martie. Însă, artistul de 25 de ani nu a putut fi văzut și el la aceste dezbateri ample din echipa roșie, de unde a lipsit cu desăvârșire.

Ce se întâmplă cu Jador și de ce nu mai apare la Survivor România

Jador a absentat de ceva vreme de la Survivor România, după ce în urmă cu o săptămână, în ediția de pe 5 martie, artistul s-a accidentat la un genunchi.

ADVERTISEMENT

Nu este pentru prima dată când problemele de sănătate îl dau pe acesta peste cap, fiind cunoscut că a mai suferit și o astfel de accidentare la nivelul spatelui.

De aceea, în momentul actual, Faimoșii sunt nevoiți să ducă competiția mai departe fără ajutorul colegului lor. Fanii emisiunii ce este transmisă de Kanal D au crezut că este vorba inițial de o eliminare secretă, deoarece Faimosul a postat cu câteva zile în urmă și o fotografie neobișnuită pe contul său de Instagram.

ADVERTISEMENT
De ce nu mai apare Jador la Survivor România. Ce se întâmplă cu Faimosul
Jador s-a accidentat la genunchi în ediția de pe 5 martie (sursă foto: Kanal D)

Jador s-a accidentat la un genunchi și nu a mai fost văzut la Survivor 2021. Anunțul că va avea nevoie de o perioadă ceva mai lungă pentru recuperarea fizică a venit și din partea prezentatorului Daniel Pavel. Se pare că a fost vorba de investigații amănunțite, la care vedeta a fost supusă.

De aceea, medicii nu i-au dat încă undă verde și deocamdată nu poate fi vorba de o revenire în fața camerelor, în competiția foarte dură. Nu se poate ști cu exactitate de ce perioadă de timp este vorba, dedicată recuperării. Jador s-a accidentat în jocul săptămânal de imunitate de pe 5 martie 2021.

ADVERTISEMENT

În ediția transmisă pe Kanal D în seara de duminică, pe 14 martie, prezentatorul Daniel Pavel a elucidat marele mister al absenței solistului. Jador va reveni în atenția publicului în joia ce urmează și va putea fi urmărit în viitorul joc pentru recompensă.

Concurentul din partea Faimoșilor a început atunci să urle de durere și a mărturisit că nu își dorește să fie văzut în asemenea ipostaze de către mama lui. Totuși, pe atunci, Musty care ulterior a fost eliminat i-a strigat de pe margine să nu mai joace teatru, dar și că nu are absolut nicio problemă. Medicii au relatat la scurt timp că nu este deloc așa.

“Lasă-mă un pic întins, că mor, simt o presiune acolo. (…) Aoleu, dacă vede mama, plânge. Mamă, ce m-am speriat! Ce m-am speriat, am zis că gata, mi-am rupt piciorul, plec acasă. Nici că nu plec, băi. Nici fără picioare nu plec acasă”, a susținut Jador, potrivit wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT