Life

De ce nu s-a căsătorit Dan Bittman niciodată. Nu a ajuns în fața altarului nici cu mama copiilor săi

De ce nu s-a căsătorit Dan Bittman niciodată. Artistul a avut mai multe relații dar niciuna nu a dus și la căsătorie. Ce a declarat acum.
22.11.2023 | 21:29
De ce nu sa casatorit Dan Bittman niciodata Nu a ajuns in fata altarului nici cu mama copiilor sai
De ce nu s-a căsătorit Dan Bittman niciodată. foto Facebook
ADVERTISEMENT

De ce nu s-a căsătorit Dan Bittman niciodată. Acesta nu a ajuns în fața altarului nici măcar cu mama copiilor săi.

De ce nu s-a căsătorit Dan Bittman niciodată

Dan Bittman nu s-a căsătorit niciodată iar acum a vorbit despre acest subiect. Artistul a avut o relație de aproape 30 de ani cu Liliana Ștefan, cea care i-a dăruit și trei copii. dar nici măcar cu ea nu a ajuns în fața altarului. Dan Bittman a povestit că a considerat că nu este cazul să se căsătorească.

ADVERTISEMENT

Artistul a mai spus că înainte oamenii se căsătoreau de nevoie dar acum lucrurile stau altfel pentru că femeile vor să fie independente.

Dan Bittman a mai vorbit și despre piesa scrisă de el „Ți-am dat un inel” și despre faptul că a fost la un pas să se căsătorească.

ADVERTISEMENT

„Am considerat că nu e cazul. A fost un moment când era să se întâmple, nu a fost să fie. Datorită acelui moment, am creat piesa „Ți-am dat un inel”, care de fapt trebuia să fie o piesă tristă, dar a ieșit o piesă frumoasă (…) 100% se schimbă.

Sunt oameni care nu pot trăi unul fără celălalt și care își dedică viețile unul celuilalt, ceea ce e foarte frumos, numai că lucrurile se schimbă. Pe vremuri oamenii se căsătoreau și din nevoie, dar acum se merge mai mult pe independență. Acum femeile vor să aibă o carieră, să aibă banii lor, să fie independente”, a declarat Dan Bittman, pentru Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Cu cine s-a iubit Dan Bittman. De ce s-a despărțit de mama copiilor

Dan Bittman am avut o relație de aproape 30 de ani cu Liliana Ștefan. Cei doi s au despărțit conform spuselor artistului totalmente din vina sa.

Fără să stea prea multe detalii artistul a mărturisit că separarea a avut loc din cauza sa în anul 2017.

ADVERTISEMENT

„Ne-am despărțit în condiții nu foarte amiabile, dar i-am spus lucrurile astea de-a lungul timpului și la plecare. Motivele despărțirii sunt 100% ale mele, mi le asum.

Ea a fost jumătate din viața mea, până la urmă, aproape. Sunt 30 de ani aproape de când ne știm. Sunt ani mulți în care am trăit foarte frumos. Am încercat să avem o familie frumoasă”, a mai adăugat Dan Bittman.

ADVERTISEMENT
Tags: