Life

Liliana Ștefan este schimbată total după 6 ani de la despărțirea de Dan Bittman. Cum arată acum, e uimitor: ”Nu mă mai recunosc copiii acasă”

Liliana Ștefan, transformare radicală la 6 ani de la separarea de Dan Bittman. Ce înfățișare are în prezent și cu ce se ocupă.
19.08.2023 | 16:22
Liliana Stefan este schimbata total dupa 6 ani de la despartirea de Dan Bittman Cum arata acum e uimitor Nu ma mai recunosc copiii acasa
Liliana Ștefan, transformare radicală la 6 ani de la separarea de Dan Bittman. Ce înfățișare are în prezent și cu ce se ocupă. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Liliana Ștefan este schimbată total după 6 ani de la despărțirea de Dan Bittman. Cum arată acum, e uimitor. Fosta parteneră de viață a solistului de la Holograf a subliniat că nu o mai recunosc cei trei copii acasă.

Liliana Ștefan, transformare radicală la 6 ani de la separarea de Dan Bittman. Ce înfățișare are în prezent și cu ce se ocupă

Liliana Ștefan a trecut printr-o transformare radicală la mai bine de 6 ani de la separarea de Dan Bittman, artistul alături de care are trei băieți: Marc, Patrick și Alex. Ce înfățișare are în prezent și cu ce se ocupă.

ADVERTISEMENT

Vedeta are o carieră impresionantă, fiind textier, terapeut și psiholog. De ceva vreme a revenit la unul dintre proiectele sale de suflet, Cutiuța Muzicală, un spectacol artistic cu muzică, dans și actorie dedicat celor mici.

Înainte de premiera de la Teatrul Muzical Ambasadorii din București a trecut pragul unui salon de înfrumusețare și a recurs la o schimbare radicală. A renunțat la părul brunet și și-a făcut mai multe șuvițe blonde.

ADVERTISEMENT

„Prea multe șuvițe. Am ieșit aproape blondă și nu mă mai recunosc copiii acasă”, a scris Liliana Ștefan pe pagina de Instagram în urmă cu ceva vreme. Transformarea este una evidentă și care o prinde de minune.

Fosta iubită a lui Dan Bittman este o femeie frumoasă care știe cum să se pună în valoare. Întotdeauna a fost elegantă, discretă și o prezență feminină foarte plăcută. Pe de altă parte, vedeta se concentrează pe cariera sa.

ADVERTISEMENT

Și-a deschis o clinică în care oamenii pot face terapie sau pot apela la serviciile psihologilor. În plus, urmează cursurile de la masterul Psihologie clinică și intervenție pshologică, fiind convinsă că doar așa poate cunoaște ”pacienții” cu care lucrează.

Liliana Ștefan cu șuvițe blonde
Liliana Ștefan cu șuvițe blonde, schimbată după separarea de Dan Bittman. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Liliana Ștefan și Dan Bittman, despărțire după 25 de ani de relație

Liliana Ștefan și Dan Bittman au avut o relație sentimentală care a durat mai bine de 25 de ani, dar nu și-au dorit niciodată să se căsătorească. Cei doi s-au despărțit în 2016, dar au continuat să stea sub același acoperiș până în 2019.

ADVERTISEMENT

Anunțul separării a fost făcut public un an mai târziu. Cântărețul a dezvăluit în cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai că vina îi aparține într-o măsură destul de mare. Despărțirea a fost una cât se poate de civilizată.

ADVERTISEMENT