Life

De ce nu s-a mai difuzat emisiunea lui Mircea Badea la Antena 3. Ce a făcut prezentatorul de la În gura presei

Emisiunea „În gura presei” nu s-a difuzat miercuri, 29 noiembrie, iar telespectatorii s-au întrebat ce s-a întâmplat cu Mircea Badea.
30.11.2023 | 09:05
De ce nu sa mai difuzat emisiunea lui Mircea Badea la Antena 3 Ce a facut prezentatorul de la In gura presei
Mircea Badea a lipsit de pe micile ecrane pe 29 noiembrie/ sursa foto: instagram
ADVERTISEMENT

Miercuri, 29 noiembrie, Mircea Badea a lipsit de pe micile ecrane, drept urmare, nici emisiunea „În gura presei”, pe care o prezintă la Antena 3, nu a mai fost difuzată. Ce s-a întâmplat, de fapt?

Mircea Badea a fost prezent la petrecerea Antenei 1

Mircea Badea prezintă de ani buni emisiunea „În gura presei”, de la Antena 3. Totuși, pe 29 noiembrie 2023, moderatorul a lipsit motivat de pe micile ecrane. Mircea Badea a fost prezent la petrecerea de împlinire a 30 de ani de Antenă, alături de colegii săi din trust.

ADVERTISEMENT

Întreaga echipă din cadrul Antena TV Group s-a reunit miercuri seară într-o petrecere de pomină, la care au fost invitate sute de persoane. Nici Mircea Badea nu putea lipsi de la un asemenea eveniment. Pe rețelele de socializare, toți cei care lucrează la Antena 1 au publicat imagini de la petrecerea fastuoasă.

mircea badea
Mircea Badea a fost prezent la petrecerea aniversară a Antenei 1/ sursa foto: instagram

Postul de televiziune Antena 1 a fost lansat pe 29 noiembrie 1993, iar 28 noiembrie 2016 s-a lansat și versiunea HD a postului, dar și celelalte canale ale trustului. În plus, Antena 1 live și toate emisiunile postului pot fi vizionate pe platforma AntenaPlay.

ADVERTISEMENT

S-a zvonit că emisiunea a fost scoasă din grila de programe

La finalul lunii octombrie, se zvonea că emisiunea lui Mircea Badea va fi scoasă din grila postului tv, după ce aceasta nu a mai fost difuzată pe micile ecrane. Mircea Badea este unul dintre cei mai longevivi realizatori tv de la Antena 3 CNN, iar de-a lungul timpului a adus audiențe record. Telespectatorii au aflat ulterior că realizatorul tv nu a fost dat afară, ci s-au făcut câteva modificări în grila de programe.

Din cauza războiului din Israel, emisiunea lui Badea a fost pusă în stand-by, iar agenda publică a fost schimbată. Timp de mai bine de două săptămâni, Mircea Badea a fost prezent în emisiunea „În fața națiunii”. Acesta se difuzează de luni până joi, de la ora 19.00.

ADVERTISEMENT

Mircea Badea, ironii la adresa lui Klaus Iohannis

Mircea Badea nu s-a abținut să-l ironizeze pe liderul țării, Klaus Iohannis, în timpul vizitei sale oficiale în Africa. Președintele și soția lui, Carmen, au vizitat și Parcul Naţional Nairobi, iar mai multe imagini au fost prezentate Kenya Wildlife Service pe Facebook.

În imaginile respective, cuplul prezidențial apărea într-o maşină de teren, îmbrăcat în ținute confortabile. După ce fotografiile au fost făcute publice, Mircea Badea, prezentatorul emisiunii „În gura presei”, a declarat că îl invidiază pe președintele României.

ADVERTISEMENT

„Dintre toate persoanele de pe planeta asta cel mai mult îl invidiez pe Klaus Iohannis. Eu nu credeam că există pe planeta Pământ un om precum Klaus Iohannis. Este monumentul relaxării, al pasivității, al încremenirii în proiect. Dacă relaxarea ar avea o statuie, ea ar fi bustul din ce în ce mai generos al lui Klaus Iohannis. Omului acestuia i-a ieșit totul în viață. O relaxare… ceva inuman. Chiar cred că este extraterestru, așa ceva nu are cum să existe”, a spus Mircea Badea la Antena 3.

ADVERTISEMENT
Tags:
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de...
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de sexy sunt colegele: „Dacă ele sunt «piese» acum, cum erau când plesneau de tinerețe?”
FOTO “E alt om” / “Nu poate fi adevărat”: mușchii din poza virală...
FOTO “E alt om” / “Nu poate fi adevărat”: mușchii din poza virală sunt istorie! Cum arată acum
Comuna de poveste din România, unde se trăiește ca în Germania. Cât a...
Comuna de poveste din România, unde se trăiește ca în Germania. Cât a ajuns să coste o casă veche, bătrânească
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără...
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără el”. A vorbit despre unul dintre cele mai grele momente
Electrica Furnizare, anunț nou către clienți. Elemente noi la codul de client
Electrica Furnizare, anunț nou către clienți. Elemente noi la codul de client
S-a câştigat premiul LOTO 6/49 de peste 7 milioane de euro: numerele norocoase....
S-a câştigat premiul LOTO 6/49 de peste 7 milioane de euro: numerele norocoase. Rezultate LOTO duminică 25 februarie 2024
Cel mai cunoscut deținut din Marea Britanie spune ce va face când va...
Cel mai cunoscut deținut din Marea Britanie spune ce va face când va fi eliberat. Este în închisoare de 50 de ani VIDEO
Țara care pune capăt prelungirii vizelor de şedere pentru ucraineni. „Nu întâmpină nicio...
Țara care pune capăt prelungirii vizelor de şedere pentru ucraineni. „Nu întâmpină nicio dificultate să se întoarcă acasă”
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care...
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care Mioara a decedat: ”Numai așa vine binele și fuge răul”
Polița RCA. Documentele în baza cărora vor fi încasate daunele în anumite situații
Polița RCA. Documentele în baza cărora vor fi încasate daunele în anumite situații
Scene cutremurătoare la căpătâiul Mioarei Roman! Petre Roman, la priveghi. Cum au reacționat...
Scene cutremurătoare la căpătâiul Mioarei Roman! Petre Roman, la priveghi. Cum au reacționat Catinca și Oana Roman când l-au văzut
Verdict surpriză, revine pe teren. Suspendare de doar 15 luni după ce a...
Verdict surpriză, revine pe teren. Suspendare de doar 15 luni după ce a cooperat
„După prima lună, când am văzut câți bani mi-au intrat, nici n-am știut...
„După prima lună, când am văzut câți bani mi-au intrat, nici n-am știut ce să fac cu ei!” Cum a făcut mulți bani Olivia Addams, la 20 de ani
Unde se află localitatea din România care nu apare pe hartă. Lumea spune...
Unde se află localitatea din România care nu apare pe hartă. Lumea spune că aici se petrec minuni