Life

De ce “a dispărut” de la Antena 3 emisiunea lui Mircea Badea. Ce se întâmplă, de fapt, cu În gura presei

Emisiunea lui Mircea Badea de la Antena 3 ”a dispărut”. Ce se întâmplă, de fapt, cu În gura presei? Mulți se întreabă acest lucru.
25.10.2023 | 09:07
De ce a disparut de la Antena 3 emisiunea lui Mircea Badea Ce se intampla de fapt cu In gura presei
De ce "a dispărut" de la Antena 3 emisiunea lui Mircea Badea. Sursă foto: captură YouTube
ADVERTISEMENT

Emisiunea lui Mircea Badea de la Antena 3 ”a dispărut” începând cu data de 12 octombrie. Ce s-a întâmplat însă și de ce nu a mai fost difuzată? Se pare că unele lucruri s-au schimbat.

De ce “a dispărut” de la Antena 3 emisiunea lui Mircea Badea

Războiul din Israel declanșat în urmă cu mai bine de două săptămâni a cam dat pete cap agenda publică. Acesta este motivul pentru care emisiunea În gura presei prezentată de Mircea Badea a ”dispărut” din peisaj.

ADVERTISEMENT

Adevărul este că celebrul realizator tv poate fi văzut în continuare la televizor. În altă emisiune ce e drept, dar și la altă oră. Mai exact, Mircea Badea poate fi urmărit la emisiunea „În fața națiunii”, de luni până joi, de la ora 19.00.

Trebuie menționat faptul că de la declanșarea războiului din Israel, Antena 3 CNN funcționează în regim de alertă, la fel ca și CNN. Cele două posturi tv au semnat un parteneriat exclusiv de colaborare în urmă cu ceva timp.

ADVERTISEMENT

Astfel, postul de televiziune a devenit în 2022 Antena 3 CNN. Anunțul a fost făcut anul trecut chiar de Mihai Gâdea. Și se pare că parteneriatul este unul dintre cele mai importante din România.

Postul tv funcționează în regim de alertă

„Data de astăzi 26 septembrie intră în istoria presei din România, odată cu parafarea celui mai important parteneriat din media semnat vreodată în țara noastră, cel dintre liderul global de știri CNN și Antena 3, cel mai important post de știri din România”, spunea Mihai Gâdea la momentul apariției Antena 3 CNN.

ADVERTISEMENT

În ceea ce privește emisiunea În gura presei prezentată de Mircea Badea, aceasta s-a bucurat de aprecierea publicului larg încă de la început. Modul în care realizatorul tv prezintă lucrurile a atras un număr neașteptat de ani.

De asemenea, uneori acesta are și anumite replici acide, dar și diferite teorii, care țin publicul în priză. Totodată, de-a lungul timpului, emisiunea prezentată de Mircea Badea a adus și o audiență pe măsură postului Antena 3 CNN.

ADVERTISEMENT

Nu e de mirare deci, de ce de aproape două decenii, soțul lui Carmen Brumă continuă să fie apreciat de publicul larg. Mulți sunt de acord cu ideile sale, dar și cu modul în care vede anumite probleme din sistem și nu numai.

ADVERTISEMENT