Life

De ce nu s-a măritat Lili Sandu cu iubitul ei, Silviu, și de ce i-ar da papucii: „NU a mai fost o prioritate”

Lili Sandu a făcut câteva dezvăluiri despre relația cu Silviu Țolu, în exclusivitate pentru FANATIK. Vedeta PRO TV a spus ce ar pune capăt poveștii sale de iubire.
22.06.2023 | 11:45
De ce nu sa maritat Lili Sandu cu iubitul ei Silviu si de ce iar da papucii NU a mai fost o prioritate
Lili Sandu a vorbit despre relația sa cu Silviu Țolu și perioada maternității. Foto: Instagram. Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Lili Sandu formează de ceva ani o pereche frumoasă alături de fotomodelul Silviu Țolu. Cântăreața și prezentatoarea Vorbește lumea și-a deschis sufletul, în exclusivitate pentru FANATIK, și a dezvăluit ce ar determina-o să rupă relația cu partenerul ei de viață.

Lili Sandu, dezvăluiri despre relația cu Silviu Țolu. De ce nu s-au căsătorit

Vedeta ne-a explicat și care e motivul pentru care, deși avea în plan, nu s-a căsătorit în cele din urmă cu tatăl băiețelului ei, Thomas. Prezentatoarea de la PRO TV a declarat că avea de gând să pășească în fața altarului. Pandemia i-a încurcat socotelile!

ADVERTISEMENT

În cele din urmă, amândoi au constatat că le e foarte bine și așa, căci atât Lili Sandu cât și Silviu Țolu nu cred neapărat că i-ar putea lega un act mai mult decât dragostea pe care o au unul față de celălalt.

„Nu a mai reprezentat o prioritate pentru noi”

„Motivul pentru care eu și Silviu nu ne-am căsătorit este faptul că nunta noastră era planificată fix înainte de pandemie. Din cauza acestor doi ani extrem de diferiți, am fost nevoiți să o amânăm. Cu timpul, aceasta nu a mai reprezentat o prioritate pentru noi. Nu credem că fericirea stă într-o hârtie.

ADVERTISEMENT

Faptul că suntem împreună este tot ce contează pentru noi. Familia unită și fericită pe care am format-o este aceeași cu sau fără un act care atestă materializarea ei”, a dezvăluit Lili Sandu, în exclusivitate pentru FANATIK.

Întrebată ce nu are accepta niciodată din partea iubitului. Ne-a spus ce ar determina-o să se despartă, chiar dacă au un fiu împreună. Vedeta matinalului de la PRO TV are niște convingeri ferme.

ADVERTISEMENT

Lili Sandu știe în ce condiții s-ar despărți de iubitul ei: „Este clar”

Pentru frumoasa brunetă, lipsa de respect ar duce, inevitabil, la despărțire. De asemenea, Lili nu ar putea ierta vreodată violența fizică sau verbală a omului de care și-a legat destinul.

„Lipsa de respect. În momentul în care partenerul tău de viață săvârșește anumite acțiuni care denotă lipsă de respect, în special manifestări de violență fizică sau verbală, este clar că nu există niciun motiv pentru care ar trebui să continui relația respectivă.

ADVERTISEMENT

Nu există dragoste fără respect. Cine nu te respectă… clar nu te iubește! Respectul este acel ceva ce ar trebui să rămână în picioare și după 50 de ani de relație sau căsnicie”, a declarat Lili Sandu, pentru FANATIK.

Perioada maternității nu a fost ușoară pentru vedetă: „Mi-a fost destul de greu să mă regăsesc”

Revenind la fiul ei, Thomas, Lili Sandu a avut curajul de a spune că maternitatea nu a fost atât de roz pe cât o vând multe femei. Prezentatoarea a recunoscut că pe cât de frumos a fost să își țină fiul la piept, pe atât de dificile erau primile luni după ce a devenit mamă.

„Din ce în ce mai multe persoane recunosc faptul că maternitatea nu este doar lapte și miere, ceea ce este de admirat pentru că multe femei obișnuiau să se lase păcălite de această viață ideală conturată în jurul mamelor. Fără doar și poate, copilul este o binecuvântare. TJ mi-a adus o fericire de neimaginat. Mi-a adus o împlinire sufletească de neegalat.

Cum orice lucru frumos este și greu, la fel este și viața unei proaspete mămici. Primul an de maternitate a reprezentat un carusel de emoții. Au fost niște emoții pe care nu le-am văzut venind și pe care, inițial, nu le puteam contoriza și înțelege.

Mi-a fost destul de greu să mă regăsesc, dar nu imposibil. Ceea ce m-a ajutat să fac față emoțiilor cu adevărat a fost chiar TJ. Când vezi zâmbetul sau auzi râsul copilului tău, orice emoție negativă se evaporă”, ne-a spus Lili Sandu, extrem de sinceră.

ADVERTISEMENT