Life

De ce nu și-a recunoscut Cristi Mitrea copilul cu Andreea Mantea: „Mi-am dorit să nu repet niște greșeli”

Cristi Mitrea a dezvăluit de ce nu și-a recunoscut copilul pe care îl are cu Andreea Mantea.
14.06.2021 | 11:15
De ce nu sia recunoscut Cristi Mitrea copilul cu Andreea Mantea Miam dorit sa nu repet niste greseli
De ce nu și-a recunoscut Cristi Mitrea copilul cu Andreea Mantea: „Mi-am dorit să nu repet niște greșeli” Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cristi Mitrea a fost invitat în podcastul găzduit de Cătălin Măruță, unde a dezvăluit de ce nu și-a recunoscut copilul pe care îl are cu Andreea Mantea.

În prezent, luptătorul MMA și David, fiul lui cu prezentatoarea Kanal D, se înțeleg foarte bine și petrec timp împreună în mod regulat.

ADVERTISEMENT

Sportivul a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a avut îndoieli în privința fiului atunci când a venit pe lume.

De ce nu și-a recunoscut Cristi Mitrea copilul cu Andreea Mantea

Cristi Mitrea a vorbit despre fiul pe care îl are cu Andreea Mantea, femeia de care s-a îndrăgostit în cadrul show-ului „Burlăcița” de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Atunci când s-a născut David, Cristi Mitrea a avut unele îndoieli cum că ar fi copilul lui. În plus, numele tatălui lipsește din certificatul de naștere al fiului în vârstă de șase ani.

Luptărorul MMA susține că un act nu-i oferă unei persoane titulatura de mamă sau tată, ci este nevoie de mai mult. Sportivul și-a văzut băiețelul pentru prima dată la aproape trei ani.

ADVERTISEMENT

În plus, acesta a declarat că decizia de a nu apărea în certificatul de naștere al fiului nu a fost a lui, din moment ce nici nu i-a spus nimeni de acest lucru.

„N-am avut niciodată discuția asta, nu există că n-am vrut. Nu e că m-a întrebat cineva. Noi aveam o comunicare întreruptă demult.

ADVERTISEMENT

(…) Probabil e linie la mine (n.r. pe certificatul de naștere al fiului său). Eu nu consider că statutul sau titulatura de mamă sau tată, sau înscrierea pe un certificat sau pe o hârtie din pix te face mamă sau tată.

Nu ești mamă sau tată doar pentru că scrie în ăla, trebuie să oferi mult mai mult de atât.

(…) Am avut o perioadă în care nu eram liniștit eu cu mine, nu puteam să dorm, mă trăgea ața, trebuia să văd, să simt eu ceva și mi-am dorit să mă duc să mă apropii, mi-am dorit să nu repet niște greșeli care s-au întâmplat în familia mea…”, a dezvăluit Cristi Mitrea în cadrul podcastului „Acasă la Măruță”.

Ce relație are Cristi Mitrea cu fiul lui

Deși nu l-a văzut în primii trei ani din viața lui, Cristi Mitrea are o relație foarte bună cu David în prezent. Luptătorul s-a simțit mult mai liniștit după ce s-a apropiat mai mult de fiul său.

„(…) Am avut niște discuții, niște negocieri în care îmi doream să nu mai intervină factori externi și s-au întâmplat și am început să dezvolt această relație cu David care e magnifică, liniștitoare, te echilibrează”, a mai declarat sportivul.

David îl strigă „tata” pe Cristi Mitrea, după cum a dezvăluit luptătorul. Invitatul lui Măruță a mai spus că nu a făcut legătura tată – fiu o perioadă, iar momentul în care l-a strigat „tata” a fost unul care a venit brusc.

„O vreme nu am făcut legătura tată fiu (…) a venit pur și simplu (n.r. când i-a zis tata), făceam cu totul altceva”, a mai spus fostul Andreei Mantea.

Întrebat dacă este într-o relație bună cu Andreea Mantea la momentul actual, Cristi Mitrea a spus că nu. Sportivul susține că cei doi nu sunt compatibili și că au existat perioade în care nici nu-și răspundeau la telefon unul celuilalt.

„Eu unul nu pot să stau într-un anume mediu și nu sunt liniștit, suntem două persoane care probabil ne facem viața un calvar, nu reușim să o ducem până la capăt.

Au fost perioade când nu răspundea, perioade când nu răspundeam eu…”, a declarat Cristi Mitrea în cadrul aceluiași podcast.

ADVERTISEMENT