Life

De ce nu și-a refăcut viața Cezara Dafinescu în cei aproape 20 de ani de la moartea soțului ei

Au trecut aproape 20 de ani de la moartea celui de-al doilea soț al actriței Cezara Dafinescu, iar îndrăgita artistă nu și-a refăcut viața cu niciun bărbat.
22.04.2022 | 16:30
De ce nu sia refacut viata Cezara Dafinescu in cei aproape 20 de ani de la moartea sotului ei
Cezara Dafinescu, în platoul Exclusiv VIP. Captură Prima TV
ADVERTISEMENT

Cezara Dafinescu a suferit cumplit în momentul în care cel de-al doilea soț, Gelu Fronea, s-a stins din viață în anul 2003.

Cezara Dafinescu, singură de aproape 20 de ani

Actrița putea să își refacă viața, așa cum s-a întâmplat în cazul multor femei care au rămas văduve, căci era la o vârstă în care iubirea putea să apară oricând, iar dacă vorbim despre frumusețe și eleganță, pe acestea le păstrează și astăzi.

ADVERTISEMENT

Cezara nu a vrut să se mai înhame la o relație serioasă, cu toate că de-a lungul celor 19 ani scurși de la moartea lui Fronea a mai întâlnit oameni minunați. S-au legat doar niște prietenii.

Dafinescu a explicat în emisiunea lui Brancu de ce a hotărât să rămână singură în tot acest timp. Actrița a spus că odată cu moartea soțului ei, a dispărut și nevoia de a iubi. Pentru ea, Gelu Fronea a fost marea dragoste și nicio altă relație nu s-ar mai putea compara cu cea pe care a trăit-o.

ADVERTISEMENT

Vedeta a vorbit despre cum va petrece Paștele în acest an, dar și ce amintiri o leagă de această sărbătoare.

„Am rămas mai puțini în familie. Sunt cu fata mea, cu nepoții. Să sperăm că avem încredere în Dumnezeu, că ne ajută. Așteptăm primăvara, Învierea și renașterea. Chiar dacă suntem mai maturi, așteptăm cu aceeași bucurie Paștele”, a declarat Cezara Dafinescu la Prima TV. 

ADVERTISEMENT

„Cele două căsnicii ale mele au fost foarte intense”

Actrița a făcut câteva confesiuni și despre sufletul ei pereche și cele două căsnicii pe care le-a avut.

„Cele două căsnicii ale mele au fost foarte intense. Cel puțin cu al doilea soț a fost ceva foarte rapid, foarte intens. Am stat cu el doar 8 ani. Așa a fost să fie. Îmi amintesc cu drag Paștele pe care îl sărbătoream mereu la Mănăstirea Cașin.

ADVERTISEMENT

Parcă văd acum marea aia de lumânări. Cam astea sunt amintirile. Restul sunt lucruri normale. (…) Când a apărut Gelu a fost ceva de nedescris, o cometă, ceva…”, a adăugat Cezara.

ADVERTISEMENT
Tags: