Life

Cezara Dafinescu, dramă teribilă după moartea soțului. Gelu Fronea a sfârșit tragic

30.11.2020 | 15:07
Cezara Dafinescu drama teribila dupa moartea sotului Gelu Fronea a sfarsit tragic
Cezara Dafinescu, dramă teribilă după moartea soțului. Gelu Fronea a sfârșit tragic. Sursa foto: romaniatv.net
ADVERTISEMENT

Cezara Dafinescu (72 de ani) are o carieră de succes pe scena teatrului, însă puțini știu că a trăit o dramă teribilă după moartea soțului. Gelu Fronea a decedat în urma unui accident de motocicletă, iar de atunci au început problemele pentru vedetă. 

Marea actriță a intrat în depresie severă și nu mai vedea rostul vieții, câteva luni mai târziu având și probleme cu legea. O rudă de gradul I a răposatului ei soț, Alexandru Fronea, a dat-o în judecată într-un proces care a avut ca obiect Articolul 220 din Codul Penal.

ADVERTISEMENT

Se întâmpla în februarie 2004 când actrița a fost chemată în judecată pentru ocuparea unei locuințe pe care o deținea încă din timpul căsniciei cu primul soț, George Motoi, bărbatul cu care a rămas prietenă chiar și în ziua de azi.

Cezara Dafinescu, dramă cumplită după moartea soțului, Gelu Fronea

„Tulburarea de posesie – ocuparea, în întregime sau în parte, fără drept, a unui imobil aflat în posesia altuia, fără consimțământul acestuia sau fără aprobare prealabilă primită în condițiile legii, ori refuzul de a elibera imobilul astfel ocupat se pedepsește cu închisoare de la 1 la 5 ani”, se arată în Codul Penal.

ADVERTISEMENT

În cele din urmă procesul nu a mai continuat pentru că Cezara Dafinescu și ruda respectivă au ajuns la o înțelegere. În momentul de față actrița locuiește în vila din Corbeanca, casă care cel mai probabil va fi moștenită de fiica sa din prima căsnicie, Raluca.

Cezara Dafinescu și fostul soț, Gelu Fronea
Cezara Dafinescu și fostul soț, Gelu Fronea. Sursa foto: Facebook.com

Actrița, în depresie severă după moartea celui de-al doilea soț

Cezara Dafinescu și George Motoi au fost soț și soție timp de 23 de ani, dar drumurile lor s-au separat brusc, actrița refăcându-și viața alături de „iubirea vieții sale”, Gelu Fronea, un om de afaceri. Din păcate, acesta a murit în urma unui accident tragic de motocicletă în 2003, vedeta suferind cumplit.

ADVERTISEMENT

Celebra actriță renumită pentru rolul din filmul „Atac în bibliotecă”, unde a apărut aproape goală, a intrat în depresie severă, crezând până în ultima clipă că partenerul ei de viață va scăpa. Din păcate, artista a rămas singură și neconsolată, cum avea să povestească mai târziu.

„Mă umflam de plâns acasă, mâncam întruna, cu ochii la ușă, așteptându-l, făcusem bulimie…eu care toată viața am avut un corp frumos și care nu am ținut cură niciodată”, spunea Cezara Dafinescu în urmă cu câțiva ani, informează romaniatv.net.

ADVERTISEMENT

„A venit nebunia asta cu accidentul lui stupid, absolut stupid, pe o motocicletă, cu 60 de kilometri la oră. M-am dus la spital și am stat 4 zile, el nu a murit, de cât de puternic era organismul.

Era, bineînțeles, conectat la aparate, iar eu, în nebunia mea, eram sigură că se va face bine. Un an de zile după șocul ăsta, după moartea lui, nu am fost om. De fapt eu voiam să mor”, a mai declarat actrița pentru click.ro.

ADVERTISEMENT