Life

De ce poartă Costi Ioniță ochelari de soare în direct: „V-ați face o idee greșită”. Ce i-a dezvăluit lui Cătălin Măruță

Costi Ioniță a apărut de mai multe ori cu ochelari de soare în timpul emisiunilor la care a fost invitat. Acest lucru s-a întâmplat recent, iar artistul a explicat de ce.
04.07.2022 | 19:02
De ce poarta Costi Ionita ochelari de soare in direct Vati face o idee gresita Ce ia dezvaluit lui Catalin Maruta
Costi Ioniță a spus de ce poartă ochelari de soare. Foto: captură Pro TV
ADVERTISEMENT

Costi Ioniță, unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România, a fost văzut de mai multe ori purtând ochelari de soare, în direct, în timpul emisiunilor la care este invitat. Solistul a oferit explicația pentru care face acest lucru.

Motivul pentru care Costi Ioniță poartă ochelari de soare, în direct, la emisiuni

Costi Ioniță a fost invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță și a ales să intre în direct purtând ochelari de soare, în ciuda faptului că moderatorul l-a avertizat înainte că asta o să-i supere pe telespectatori.

ADVERTISEMENT

Și a avut dreptate, căci imediat, pe numărul de WhatsApp, publicul a trimis mesaje prin care i-au spus artistului că ar fi putut să nu își acopere ochii.

„Vă spun sincer, n-am dormit prea bine azi-noapte și v-ați face o idee greșită. Să știți că m-a anunțat ( n.r Cătălin Măruță). Nu-i nimic, asta e. Nu vă supărați pe mine. E bine și cu ochelari”, a reacționat Costi Ioniță.

ADVERTISEMENT

Costi Ioniță, lămuri despre vacanța din Grecia. Ce s-a întâmplat, de fapt

Costi Ioniță a oferit lămuriri cu privire la experiența din Grecia, după ce s- a plâns că apa e murdară și că este mai frumos în România. În emisiunea lui Cătălin Măruță, el a explicat că nu i-a displăcut locația exotică, dar că și-a dorit să le arate oamenilor și fața mai puțin văzută a acesteia.

„Doar n-am făcut eu scenariul ăsta. Am zis să arăt și asta. Mă bucur că unii au înțeles niște lucruri. Au crescut și numărul de cazări în Costinești. Doar n-am murdărit eu marea”, a explicat Costi Ioniță.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, Costi Ioniță este un patriot convins. Poartă cu mândrie steagul României oriunde se duce, adună artiști consacrați pentru a cânta versuri despre țară, iar piesa sa, „Mare e lumea”, a devenit un fel de imn în Africa, după chiar el a dezvăluit.

„Tatăl meu, care a fost colonel în Armata Română, era foarte patriot. Și din neam în neam, au fost răzeși de-ai lui Ștefan și mi-a insuflat acest patriotism”, a spus Costi Ioniță.

ADVERTISEMENT

Cum s-a lansat Costi Ioniță cu trupa Valahia. Povestea neștiută

Costi Ioniță a povestit că la începutul trupei Valahia, atunci când cânta alături de Mihai Trăistariu și Dorin Topală, a avut parte de o experiență incredibilă. Anterior, mai colaborase cu diferite studiouri din Constanța, acolo unde a întâlnit un om care nu îl suporta.

După ce au făcut piesa Banii și fetele, au mers la un studio de muzică, unde li s-a spus că piesa o să fie inclusă într-un  mix și așa o să se lanseze Valahia, însă după ce a primit caseta audio, a avut parte de o surpriză.

„Când am ascultat acasă, toate piesele se auzeau foarte tare și a noastră aproape deloc. Când mă uit pe casetă, inginer de master era ăla.

Și ce credeți? Când intra piesa, se făcuse reflex să se dea piesa mai tare. Românul dădea piesa mai tare. Iar acest reflex, ne-a făcut pe noi faimoși”, și-a amintit Costi Ioniță.

ADVERTISEMENT