Life

De ce s-a despărţit Jorge de Alina Laufer: “Nu mai poţi să stai cu bunicii în casă”

Jorge a dezvăluit de ce s-a despărțit de Alina Laufer, după cinci ani de căsnicie. Artistul a explicat care au fost motivele divorțului de frumoasa blondină.
18.04.2022 | 09:40
De ce sa despartit Jorge de Alina Laufer Nu mai poti sa stai cu bunicii in casa
De ce s-a despărţit Jorge de Alina Laufer. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Jorge a explicat care au fost motivele pentru care el și Alina Laufer s-ar despărțit. În prezent, cântărețul este căsătorit cu Ramona Prodea, cu care are un băiețel.

De ce s-a despărţit Jorge de Alina Laufer

Cântărețul a fost căsătorit cu Alina Laufer timp de cinci ani și au împreună o fiică, Karina, în vârstă de 12 ani. Invitat la podcast-ul găzduit de Cătălin Măruță, Jorge a spus adevărul despre divorțul de prima soție.

ADVERTISEMENT

Cei doi locuiau cu părinții Alinei atunci când erau căsătoriți, deși Jorge își dorea să se mute singuri, împreună cu fetița lor. În plus, socrii nu îl susțineau pe Jorge în cariera sa de cântăreț și nu luau munca lui în serios, motiv pentru care acesta a decis că cel mai bine ar fi să fie pe cont propriu.

În același timp, solistul are numai cuvinte de laudă la adresa părinților Alinei Laufer, care l-au ajutat și l-au primit în casa lor.

ADVERTISEMENT

“N-a funcționat. O relație, o familie trebuie să fie soț, soție, și părinții, doar până în momentul în care soțul și soția au un copil. În momentul în care soțul și soția au un copil, nu mai poți să stai cu bunicii în casă. Chiar dacă sunt în aceeași curte, nu mai poți. 

Adică e o chestie de energie a familiei, mai ales dacă poți, de ce să nu stai singur. Stăteam și cu părinții ei și era destul de greu la un moment dat. Îmi doream să fim doar noi și copilul. Nu aveam deloc susținere pe partea artistică, mereu îmi spuneau: ‘Fă și tu ceva serios!’

ADVERTISEMENT

Îmi cer scuze că spun asta, îi respect foarte mult și le mulțumesc pentru tot ce au făcut pentru mine, dar ăsta-i adevărul. Să fiu sincer, eram un puști care a venit din Constanța și ei m-au primit la ei în casă, să fim serioși acum, oamenii mi-au dat tot.”, a explicat Jorge în podcast-ul Acasă la Măruță.

Jorge: “Eu am știut că în casa aia nu o să mă mai întorc niciodată”

Jorge a mai spus că a fost decizia lui să plece de acasă, din moment ce fosta soție nu-i dădea semne că ar vrea să se mute singuri. Artistul a decis să plece și nu s-a mai întors la familia Alinei Laufer.

ADVERTISEMENT

“Dar la un moment dat, poate și din dorința mea de a fi pe picioarele mele și de a nu mai sta așa, în același papuc, mi-am dorit să plec. Și dacă Alina n-a vrut să vină cu mine, eu am plecat, pur și simplu.

Am plecat de acasă, mi-am luat un geamantan, am pupat-o pe Karina (n.r. fiica lui Jorge și a Alinei). Eu am știut că în casa aia nu o să mă mai întorc niciodată. I-am spus că plec la mama în Constanța și acolo am rămas.

Ea mă ducea mereu cu zăhărelul că o să ne mutăm, căutam, culmea, am căutat și în complexul în care stau acum. Așa a fost atunci.”, a continuat Jorge.

Cu toate acestea, Jorge nu regretă nimic din ce s-a întâmplat în trecut și a declarat că le-a cerut scuze Alinei și părinților ei. Cântărețul a rămas în relații bune cu fosta soacră, însă nu comunică cu fostul socru.

“Eu nu regret absolut nimic din tot ce s-a întâmplat. Eu mi-am cerut și scuze de foarte multe ori și ei și părinților ei. Acum interacționez doar cu bunica (mama Alinei), cu bunicul nu.

Nu a rămas o relație, dar nici nu ne călcăm pe stradă cu mașina dacă ne întâlnim. În rest nu comunicăm.”, a adăugat el.

ADVERTISEMENT