Life

De ce s-a retras Maria Ciobanu de pe scenă. Artista a împlinit duminică 86 de ani

Din ce motiv s-a retras Maria Ciobanu de pe scenă. Îndrăgita cântăreață de muzică populară a împlinit duminică 86 de ani.
04.09.2023 | 20:15
De ce sa retras Maria Ciobanu de pe scena Artista a implinit duminica 86 de ani
Maria Ciobanu este stabilită în SUA de ani buni. Sursa foto: facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Maria Ciobanu a împlinit duminică 86 de ani. Așa cum reiese din postările sale de pe rețelele de socializare, marea interpretă de folclor și-a serbat ziua de naștere alături de cei dragi. Până la această vârstă, Maria Ciobanu a avut parte de multe experiențe și a luat o decizie care i-a întristat pe fani, retragerea de pe scenă.

Maria Ciobanu a împlinit 86 de ani. Ce a determinat-o să se retragă din muzică

Ani de-a rândul, Maria Ciobanu a lansat o mulțime de melodii de muzică populară și îi fascina pe români cu aparițiile sale la diferite evenimente sau la TV. De altfel, și din lumea publică cântăreața s-a ”refugiat” într-un con de umbră, spre deosebire de alți colegi de breaslă.

ADVERTISEMENT

Maria Ciobanu trăiește de ani buni peste Ocean, mai exact, într-un cartier de lux din Los Angeles. Aici, locuiește alături de soțul său, Mircea Cîmpeanu, și alături de fiica sa, Camelia Ciobanu Filip, care o îngrijește atent, căci artista are probleme respiratorii.

Bebe Mihu, despre Maria Ciobanu: ”Maria Ciobanu s-a retras din muzică frumos, n-a vrut să facă playback”

De curând, Bebe Mihu, soțul Mariei Dragomiroiu, a dezvăluit că Maria Ciobanu mai cântă în prezent doar la cererea prietenilor și că a preferat să se retragă din lumea muzicală din cauză că nu mai are o voce bună. ”N-a vrut să facă playback. A zis că nici nu știe”, a spus Bebe Mihu.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Bebe Mihu a mai mărturisit și că în trecut Maria Ciobanu și-a folosit foarte mult vocea, cântând continuu și câte 4-5 ore la evenimente. Bărbatul a făcut o comparație cu Marina Voica, după ce solista a susținut, în urmă cu câteva zile, un recital live la 86 de ani, la Festivalul Mamaia, însă ”ea n-a cântat cât a cântat Maria Ciobanu”, a subliniat Bebe Mihu.

”Maria, din câte știu, nu mai cântă, poate doar puțin și doar pentru prieteni. E adevărat că Marina Voica a susținut un recital live la 86 de ani, la Festivalul din Mamaia, dar ea n-a cântat cât a cântat Maria Ciobanu, care are o voce de soprană și care și-a folosit foarte mult vocea.

ADVERTISEMENT

Mergea la nunți și cânta legat și câte 4-5 ore. Corzile vocale nu-s de fier! Și fierul se tocește, dacă-l tot bați! Maria Ciobanu s-a retras din muzică frumos, n-a vrut să facă playback. A zis că nici nu știe”, a declarat soțul Mariei Dragomiroiu pentru playtech.ro.

Soțul Mariei Ciobanu, operat la inimă

Maria Ciobanu nu ar mai fi venit în România din 2019, iar ceea ce o reține este și starea de sănătate a soțului. Bărbatul are probleme cu inima, iar de curând a trecut printr-o operație. Bebe Mihu a mai precizat că nu crede că Maria Ciobanu va mai veni în viitorul apropiat în țara natală.

ADVERTISEMENT

”I-am transmis ieri La Mulți ani! Este bine, se află tot în Los Angeles, unde locuiește de atâția ani, acolo îi face bine clima, că și dânsa spunea că avea ceva probleme respiratorii. Nu cred că vine în curând în România, este cu soțul ei, stă alături de el după operația lui la inimă.”, a mai detaliat Bebe Mihu.

ADVERTISEMENT
Tags: