Life

De ce s-au despărțit Daiana și Gabriel de la Puterea dragostei: „L-a căutat pe Fernando”

03.06.2020 | 17:19
De ce sau despartit Daiana si Gabriel de la Puterea dragostei La cautat pe Fernando
ADVERTISEMENT

Abia acum s-a aflat adevăratul motiv al despărțirii dintre Daiana și Gabriel de la Puterea dragostei. Cei doi au format un cuplu adorat de telespectatorii reality-show-ului de la Kanal D, însă povestea lor nu a durat în timp.

Daiana și Gabriel de la Puterea dragostei au picat testul rezistenței în doi

Totul a pornit de la un live pe care fostul iubit al Daianei, Fernando, l-a făcut pe internet. În respectivul live, acesta a vorbit foarte urât despre Gabi, iar acesta a reacționat imediat.

ADVERTISEMENT

Daiana i-a ținut partea fostului iubit în loc să își apere partenerul, lucru care a stârnit automat gelozia lui Gabi, gândindu-se că fata se gândește în continuare la ex.

„Gabriel a spus în emisiune după ce a văzut live-ul lui Fernando că este este un frustrat și nu știe ce vrea de la ei doi și să stea în banca lui”, își amintesc vloggerițele Reea și Tina, potrivit wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Daiana a plecat la fostul iubit după despărțirea de Gabi

Fetele au mai dezvăluit că Daiana a pus paie pe foc în acest conflict, ba chiar l-a căutat pe Fernando după despărțirea de Gabriel, mărturisindu-i că are sentimente în continuare față de el.

„Ella a adus în discuție că Ramona vorbea cu Gabi într-o zi și a primit un mesaj de la o fată prin care spunea că Daiana l-a căutat pe Fernando după despărțirea de Gabi.

ADVERTISEMENT

A spus ceva de genul că ea a încercat să-l uite pe Fernando și să-și facă relație cu Gabi, dar degeaba, vrea acasă că fără Fernando nu mai poate”, au mai spus Reea și Tina.

Daiana și Gabriel au format unul din cele mai iubite cupluri din show-ul matrimonial care se filmează în Turcia, prezentat de Andreea Mantea.

ADVERTISEMENT

Relația lor a fost una liniștită până la apariția în scenă al fostului iubit al brunetei.