Life

De ce să înmoi frunze de dafin în apă cu sare și să stropești prin toată casa. La ce ajută acest truc impecabil

Trucul cu frunze de dafin care îți poate schimba viața. De ce trebuie să le înmoi apoi să stropești prin toată casa. La ce anume te ajută
12.11.2022 | 14:00
De ce sa inmoi frunze de dafin in apa cu sare si sa stropesti prin toata casa La ce ajuta acest truc impecabil
Ce poți face cu frunze de dafin înmuiate în apă cu sare. Sursa foto - facebook
ADVERTISEMENT

Mai toate gospodinele din țară recunosc calitatea frunzelor de dafin. Fără ele multe feluri de mâncare n-ar mai ieși atât de gustoase și delicioase. Și, totuși, cu acest frunze poți face și alte lucruri. Este un truc de util și care s-ar putea să îți schimbe mult în bine întreaga viața

De ce se înmoaie frunze de dafin în apă cu sare

Cunoscut și sub numele de laur, dafinul este o specie de plante aromatice. Interesant este că acesta crește până la 10-18 m înălțime. De felul lui este originar din zona Mediteranei.

ADVERTISEMENT

În mod evident, frunzele de dafin sunt folosite pentru aroma lor la prepararea mâncărurilor. Pe vremuri, din ele se făceau adevărate cununi și coronița era oferită ca premiu la Jocurile Olimpice din acea perioadă. Chiar și în prezent mai există acest obicei.

Cu frunzele de dafin se mai pot curăța energiile din casă. Cel puțin, așa obișnuiau să facă preotesele în vremuri străvechi.

ADVERTISEMENT

De asemenea, poți să arzi frunze de dafin pentru o energie pură în camerele din casa ta. Nu în ultimul rând, poți să le pui într-o sticlă cu pulverizator alături de puțină sare și să stropești încăperile. Se spune că poate să schimbe întreaga energie.

O să râzi, încă o infuzie de frunze de dafin îți poate ajuta și podoaba capilară. Pe vremuri din acest frunze se făcea o nuanță mai închisă a părului. Era aplicat după ce părul era foarte bine spălat.

ADVERTISEMENT

În prezent, trebuie lăsat mai bine de un sfert de oră în păr dacă doriți să încercați această nuanță. Nu în ultimul rând este și un insecticid natural minunat.

Uleiul esențial de dafin se poate pulveriza fără grijă în camere. Pe lângă un miros plăcut ai putea avea parte și de o schimbare a karmei.

ADVERTISEMENT

Se poate aplica și picături direct pe bumbacuri sau obiecte unde se adună furnicile, de exemplu, cum ar pervaz, balcon, fereastră, dulapuri spre exterior

ADVERTISEMENT
Tags: