Life

De ce să pui o lingură de oțet de mere în ceai. Trucul genial pe care puține persoane îl știu

Te-ai gândit vreodată să pui o linguriță de oțet de mere în ceai? Acest truc genial te poate scăpa de o mulțime de probleme.
20.01.2024 | 12:06
De ce sa pui o lingura de otet de mere in ceai Trucul genial pe care putine persoane il stiu
De ce să pui o lingură de oțet de mere în ceai. Sursă foto: Pinterest
ADVERTISEMENT

De ce să pui o linguriță de oțet de mere în ceai? Poate la prima vedere nu pare o idee atât de bună, dar în realitate, este vorba despre un truc genial care îți va aduce doar beneficii.

De ce să pui o lingură de oțet de mere în ceai

Unele persoane aleg să bea cafea de dimineață, în timp ce altele nu pot să se despartă de ceai. Dacă și tu ești un iubitor de ceaiuri, atunci trebuie să încerci neapărat acest truc.

ADVERTISEMENT

Ce se întâmplă dacă pui o linguriță de oțet de mere în ceai? Acest truc te ajută în procesul de slăbire mai mult decât ai fi crezut. Topește grăsimea abdominală, te scapă de balonare și de asemenea, accelerează metabolismul.

„Pentru a reduce volumul stomacului, este necesar să vă controlați dieta, să includeți activitate fizică și să beți ceaiul potrivit”, spune nutriționistul Krutika Nanavati.

ADVERTISEMENT

Specialistul precizează o singură lingură de oțet de mere poate să facă diferența și are efecte miraculoase. Acesta ne ajută să absorbim mai ușor mineralele și stimulează creșterea bacteriilor bune din intestin.

Totodată, dacă adaugi oțet de mere în ceai suprimi pofta de mâncare și accelerezi metabolismul. Iar dincolo de asta, retenția de apă este și ea redusă. Iar gustul nu e deloc unul rău.

ADVERTISEMENT

Cum să prepari ceaiul perfect de dimineață

Nu trebuie decât să pui o lingură de oțet de mere, alături de o lingură de suc de lămâie, scorțișoară, dar și ghimbir și miere. Se adaugă apoi apa fierbinte, iar ceaiul perfect este gata.

„Luați 1 lingură de oțet de mere de calitate superioară, nu într-o sticlă de plastic, 1 linguriță de suc de lămâie, scorțișoară, ghimbir și miere, după gustul dumneavoastră.

ADVERTISEMENT

Tot ce trebuie să faceți este să adăugați 200 ml de apă fierbinte și să lăsați să se infuzeze pentru o vreme. Beți această băutură o dată pe zi și vă va ajuta să vă faceți stomacul mai plat”, spune Dr. Nanavati.

Ce beneficii are oțetul de mere? Poate nu știai, dar acesta ajută la pierderea în greutate. El poate fi folosit atât în diferite rețete de salate și de asemenea, poate completa și alte preparate delicioase. 

ADVERTISEMENT