Life

De ce și-a ieșit din minți Liviu Vârciu! Prezentatorul a răbufnit: „Nesimțiților”

De ce și-a ieșit din minți Liviu Vârciu! Prezentatorul a răbufnit pe rețelele de socializare. Ce nemulțumire avea acesta, de fapt.
07.06.2023 | 21:05
De ce sia iesit din minti Liviu Varciu Prezentatorul a rabufnit Nesimtitilor
De ce și-a ieșit din minți Liviu Vârciu! Foto: Captură Antena 1
ADVERTISEMENT

Liviu Vârciu și-a ieșit din minți. Prezentatorul a răbufnit pe rețelele de socializare și a povestit ce îl supără atât de tare.

De ce și-a ieșit din minți Liviu Vârciu! Ce a putut spune pe Instagram

Prezentatorul de televiziune a avut o situație grea și a vrut să se descarce pe rețelele de socializare. Fiica acestuia se simțea foarte rău și trebuia să ajungă cu ea urgent la spital.

ADVERTISEMENT

Doar că traficul din cartierul în care locuiește este unul infernal și a stat la coadă mai bine de 30 de minute.  În acest timp, prezentatorul a intrat pe Instagram și a povestit ce îl nemulțumește.

Liviu Vârciu a adresat un mesaj guvernanților, prin care speră că situația pe care a întâlnit-o el să nu se mai întâmple nimănui.

ADVERTISEMENT

Acesta a adresat cuvinte grele și a spus că se află într-o situație stresantă pentru că fetița lui se simte foarte rău și trebuie să ajungă la spital.

„Băi, fraților, faceți ceva cu drumul acesta din pădure. Băi, nesimțiților. Sunt cu fi-mea și trebuie să ajung la spital, că îi e rău, eu stau de 30 de minute, chiar 35 de minute”, a început să povestească Liviu Vârciu.

ADVERTISEMENT

Ce le-a cerut Liviu Vârciu autorităților

Liviu Vârciu le-a cerut autorităților de la sectorul 1 să se pună în locul unui părinte care își vede copilul suferind și trebuie să stea în trafic să aștepte, în loc să ajungă mai repede la spital, totul din cauza unui drum.

„Uite cum stau, uite cum stau. Dacă avem o urgență, uite cum am eu acum, și trebuie să ajung cu fi-mea la spital ce faceți?

ADVERTISEMENT

Gândiți-vă bine! Poate sunteți în situația mea și i se face rău copilului sau ceva, ce faceți? Pe unde ieșiți?”, a spus Liviu Vârciu, pe pagina sa de Instagram.

Liviu Vârciu are doi copii din relația cu Anda Călin. Acesta este tatăl unei fetițe pe nume Anastasia și a unui băiețel pe nume Matei, care împlinește curând trei ani. Liviu Vârciu mai are o fată în vârstă de 21 ani din relația cu Ami Teiceanu.

ADVERTISEMENT