Life

Mihai Bobonete, mesaj special pentru Clotilde Armand. Ce îi cere: “Ca să nu ne mai rățoim la copilași dimineața când nici nu sunt dezmeticiți”

Mihai Bobonete a transmis un mesaj pentru primarul din sectorul 1, Clotilde Armand. Ce i-a cerut actorul să facă edilului din Capitală.
02.02.2023 | 15:33
Mihai Bobonete mesaj special pentru Clotilde Armand Ce ii cere Ca sa nu ne mai ratoim la copilasi dimineata cand nici nu sunt dezmeticiti
Mihai Bobonete, mesaj special pentru Clotilde Armand Foto Captură Youtube Pro Tv
ADVERTISEMENT

Mihai Bobonete a transmis un mesaj furios pe rețelele de socializare din vina aglomerației prin care trebuie să treacă în fiecare dimineață, din cauza închiderii drumului forestier care ajunge la cartierul Greenfield.

Ce vrea Mihai Bobonete de la Clotilde Armand

Mesajul lui Mihai Bobonete este pentru primarul sectorului 1 al capitalei, Clotilde Armand, căreia i-a cerut să semneze „blestemata de hârtie” pentru ridicarea barierei din pădurea Băneasa, care este acum închisă și provoacă cozi infernale.

ADVERTISEMENT

De asemenea, faimosul actor din Las Fierbinți a precizat și faptul că cel mai mult de suferit au copiii pentru că părinții îi ceartă să se grăbească pentru a ajunge la școală mai repede, din cauza aglomerației foarte mari.

”Doamna Primar Clotilde Armand, vă rog să semnați blestemata aia de hârtie că să nu ne mai rățoim la copilași dimineața când nici nu sunt dezmeticiți!

ADVERTISEMENT

Dați drumul la bariera aia din pădurea Băneasa căci se aude în buricul târgului că doar o semnătură ar fi și gata, ați preluat! Haideți că vă știu mare iubitoare de frumos și eu așa cred că ar fi Frumos!” a scris actorul Mihai Bobonete.

Proteste la București din cauza închiderii drumului forestier

De asemenea, actorul a transmis și o captură de ecran cu aglomerația prin care trebuie să treacă, iar urmăritorii săi au fost de acord cu el.

ADVERTISEMENT

Astfel, oamenii au spus că cel mai mult de suferit din cauza închiderii drumului forestier au copiii, care trebuie treziți la șase dimineața pentru a ajunge la școală sau grădiniță.

„Copiii din Greenfield suferă cel mai mult! Sunt treziți la ora 6 sau chiar mai devreme pentru a putea ajunge la timp la școală sau grădiniță!”, a scris cineva.

ADVERTISEMENT
Aglomerația
Aglomerația de care se plânge Bobonete

Între timp, oamenii au protestat de mai multe ori în fața primăriei din București, nemulțumiți de orele în șir în care trebuie să stea în trafic.

„Calvarul cetățeanului”, „Plătim taxe în București, vrem acces în București”, arătau câteva pancarte ale oamenilor care au protestat.

Între timp, Nicușor Dan a discutat cu Direcţia Silvică Ilfov, dar nu s-a ajuns la nicio soluție pentru rezidenții din cartierul Greenfield.

ADVERTISEMENT