Life

De ce trebuie să ai usturoi noaptea în baie. Trucul genial la care poate nu te-ai gândit până acum

Motivul pentru care e bine să ai usturoi noaptea în baie. Trucul genial de curățenie pe care ar trebui să-l știe toată lumea.
22.08.2023 | 22:50
De ce trebuie sa ai usturoi noaptea in baie Trucul genial la care poate nu teai gandit pana acum
De ce să ai usturoi noaptea în baie. Sursa foto: Freepik/standret
ADVERTISEMENT

Există un truc genial de curățenie care presupune să ai usturoi noaptea în baie. Efectele acestui ingredient fac minuni, iar rezultatele sunt garantate.

De ce e bine să ai usturoi noaptea în baie. Trucul genial la curățenie

Atunci când vine v0orba de curățenie, există numeroase soluții în comerț din care poți alege, dar te-ai gândit să încerci și trucuri mai puțin obișnuite? Există unele metode vechi ale gospodinelor, dar foarte eficiente și ieftine, cu efect garantat.

ADVERTISEMENT

Deși multe persoane nu ar crede acest lucru, usturoiul nu este util doar în bucătărie, ci și la treburile casnice. Acest ingredient te poate ajuta foarte mult să menții igiena în baie și să-ți ușureze ritualul de curățenie.

Usturoiul are proprietăți dezinfectante foarte bune, așa că este recomandat să îl folosești la curățenia din baie. Seara, înainte de culcare, e bine să pui un cățel de usturoi în vasul de toaletă.

ADVERTISEMENT

Datorită puterii antiseptice și antibacteriene, usturoiul este un remediu natural foarte bun pentru a păstra igiena. Tot ce trebuie să faci este să decojești un cățel de usturoi, apoi să îl ții sub presiune între degete, înainte să-l introduci în vasul de toaletă, acolo unde va rămâne peste noapte.

În timpul nopții, usturoiul își va elibera, treptat, proprietățile sale antibacteriene. În acest fel, toaleta va fi curățată foarte bine, fără ca tu să depui vreun efort.

ADVERTISEMENT

Pereții interiori ai toaletei vor fi spălați de usturoi, iar totul se petrece în timp ce tu dormi. Dimineața, procedura se finalizează cu o altă măsură de curățenie.

Ai nevoie de o perie cu care să cureți bine pereții interiori din vasul de toaletă. În acest fel, usturoiul va fi distribuit uniform pentru a dezinfecta totul, notează spynews.ro. După ce termini, trebuie să tragi apa, iar toaleta va fi mai curată ca niciodată.

ADVERTISEMENT

Cum poți desfunda chiuveta din bucătărie

În cazul în care ți se înfundă chiuveta de la bucătărie, trebuie să știi că există trucuri foarte simple pentru a scăpa de această problemă. O soluție simplă este să pui câteva linguri de sare în chiuvetă, în fiecare seară.

Cu ajutorul acestui ingredient, grăsimile acumulate se vor descompune. A doua zi, poți încălzi o oală cu apă, pe care să o torni apoi în chiuvetă, iar efectul te va surprinde.

ADVERTISEMENT
Tags:
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de...
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de titlu de pe Arena Națională: „Luminița, Luminița”
Escrocii sunt din ce în ce mai inventivi. Care sunt noile metode puse...
Escrocii sunt din ce în ce mai inventivi. Care sunt noile metode puse la cale pentru a păcăli persoane naive
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
"Dumnezeu să te ierte, înger frumos". Moni a fost condusă spre moarte de iubitul său, care îşi luase permisul de câteva zile. A fost găsită la câţiva metri de maşină
Cristi Borcea, dezvăluiri fără precedent despre fiica secretă pe care o are dintr-o...
Cristi Borcea, dezvăluiri fără precedent despre fiica secretă pe care o are dintr-o relaţie extraconjugală! Cu ce se ocupă tânăra
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a...
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a cumpărat proprietatea
Vedetă dată afară de Pro TV chiar în ziua angajării: „A fost un...
Vedetă dată afară de Pro TV chiar în ziua angajării: „A fost un dezastru total!”
Lavinia Pîrva, după anunţul divorţului la 7 ani de căsnicie cu Ştefan Bănică:...
Lavinia Pîrva, după anunţul divorţului la 7 ani de căsnicie cu Ştefan Bănică: Nimeni nu deţine pe nimeni!
Imagini cu casa lui Mihai Neșu. A construit-o în 3 ani și arată...
Imagini cu casa lui Mihai Neșu. A construit-o în 3 ani și arată spectaculos. „Nu e ușor să fii mereu pe șantier”
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește...
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește într-o bucurie