Life

De ce trebuie să pui o mătură cu coada în jos, într-un colț al casei. Lidia Fecioru, sfatul care îți poate schimba viața

Care e motivul pentru care se pune o mătură cu coada în jos, într-un ungher al locuinței. Lidia Fecioru are un îndemn prețios pentru oameni.
18.04.2023 | 23:10
De ce trebuie sa pui o matura cu coada in jos intrun colt al casei Lidia Fecioru sfatul care iti poate schimba viata
Care e motivul pentru care se pune o mătură cu coada în jos, într-un ungher al locuinței. Lidia Fecioru are un îndemn prețios pentru oameni. Sursa foto: Antena 3 / Pinterest. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

De ce trebuie să pui o mătură cu coada în jos, într-un colţ al casei. Bioenergoterapeutul a dezvăluit sfatul care îţi poate schimba viaţa în cadrul unei emisiuni de la Antena 3. Vedeta postului spune ce lucruri aduce acest obicei.

Care e motivul pentru care se pune o mătură cu coada în jos, într-un ungher al locuinței. Lidia Fecioru are un îndemn prețios pentru oameni

Lidia Fecioru a spus care este motivul pentru care se pune o mătură cu coada în jos, într-un ungher al locuinței. Vedeta are un îndemn prețios pentru oameni, subliniind că acest lucru te scapă de energiile negative.

ADVERTISEMENT

„Știi că Vanga avea chestia asta de a o pune la intrarea în casă sau undeva într-un colț, ca să ne protejeze de energii negative, de vorbe rele, de oameni răi și noi ne-am pus mătura… de protecție”, a spus aceasta.

Și acesta nu este singurul sfat pe care îl are renumitul bioenergoterapeut care susține că sarea este foarte puternică și trebuie presărată în colțurile camerei. De asemenea, se pot folosi cu mare încredere lămpile cu această substanță.

ADVERTISEMENT

În plus, vedeta mai adaugă că acest ingredient care se găsește în toate bucătăriile se poate dizolva în apă, soluția fiind ideală pentru a șterge pe jos. Lidia Fecioru crede că energiile negative pot fi eliminate și cu salvie.

Aceasta este bună pentru om să nu se îmbolnăvească. În cazul în care o persoană are deja o boală, atunci  se poate trata cu o simplă crenguță de slavie căreia i se dă foc. Se tămâie prin toată locuința cu fumul său.

ADVERTISEMENT

Lidia Fecioru, ritual pentru purificarea casei

„Punem sare în colţurile camerelor şi o lăsăm acolo 7 zile. Începem cu cel mai apropiat colţ, de la intrare, şi ajungem cu câte o linguriţă de sare în toate colţurile din casă. Este recomandat să avem o mătură nouă din paie.

Începem să măturăm din cea mai îndepărtată cameră până la ieşire. Luăm mătura, iar jumătate din ea să fie pe prag afară şi jumătate înăuntru. Trebuie să spunem: «Afară din casa mea energii negative».

ADVERTISEMENT

Sarea pe care aţi adunat-o în făraş trebuie aruncată în toaletă, deoarece acolo se dizolvă imediat”, este ritualul pe care Lidia Fecioru l-a recomandat în urmă cu ceva vreme pentru purificarea casei, mai arată sursa citată anterior.

ADVERTISEMENT