Life

De ce trebuie să pui scorțișoară pe covor înainte să dai cu aspiratorul. Trucul știut de puține gospodine

De ce trebuie să pui scorțișoară pe covor. Trebuie să faci acest lucru înainte de a da cu aspiratorul. Acest truc este știut de puține gospodine!
20.02.2023 | 17:57
De ce trebuie sa pui scortisoara pe covor inainte sa dai cu aspiratorul Trucul stiut de putine gospodine
De ce trebuie să pui scorțișoară pe covor înainte să dai cu aspiratorul. Foto Colaj Fanatik / Pixabay
ADVERTISEMENT

Există un truc care te poate scăpa de o problemă mare atunci când vine vorba de curățarea covoarelor cu aspiratorul. Este un truc știut de puține gospodine.

De ce trebuie să pui scorțișoară pe covor înainte să dai cu aspiratorul

De ce ar trebui să pui scorțișoară pe covor înainte de a da cu aspiratorul. Acest lucru este un truc pe care îl știu puține gospodine, dar care poate face o foarte mare diferență pentru tine. Ceea ce ai nevoie pentru a completa acest truc este scorțișoara măcinată, și nu baton.

ADVERTISEMENT

O poți presăra pe întreaga suprafață a covorului pentru o mai ușoară curățare și pentru a lăsa o aromă mai plăcută ce persistă în casă. Totul pentru că aspiratorul poate avea un miros neplăcut după mai multe utilizări.

Acest lucru se poate întâmpla chiar și după ce ai golit coșul de praf și ai curățat filtrul sau furtunul, așa că este nevoie să apelezi la un truc în plus pentru a avea parte de o casă frumos mirositoare.

ADVERTISEMENT

Aspiratorul poate avea un miros urât și din cauza faptului că gunoiul colectat în recipientele din interiorul său pot deveni un mediu atractiv pentru bacterii ce se pot înmulți foarte ușor și să provoace un miros neplăcut.

Cum trebuie să pui în aplicare acest truc cu scorțișoară pe covor

Tot ce ai de făcut în acest caz este să cureți aspiratorul și să folosești scorțișoara măcinată înainte de a-l folosi în întreaga casă.

ADVERTISEMENT

Un lucru foarte important pe care trebuie să îl știi este că scorțișoara trebuie presărată cu cel puțin jumătate de oră înainte de a da cu aspiratorul pentru a pătrunde mirosul în țesături.

Desigur, acest truc nu poate fi folosit de către persoanele care detestă scorțișoara, pentru că cu siguranță nu le va plăcea nici ca întreaga lor casă să fie cuprinsă de acest miros.

ADVERTISEMENT

Dar scorțișoara nu este bună numai pentru a fi folosită în casă, ci și în grădină. Acest condiment frumos parfumat este foarte benefic pentru plante, pentru că îndepărtează furnicile și stimulează creșterea.

ADVERTISEMENT
Tags: