Life

De ce trebuie să stea ușa de la baie închisă mereu. Puțini români țin cont de acest detaliu

Ușa de la baie trebuie să stea închisă mereu, potrivit specialiștilor. Care este motivul? Puțini români țin cont de acest detaliu
11.04.2024 | 19:46
De ce trebuie sa stea usa de la baie inchisa mereu Putini romani tin cont de acest detaliu
Ce spun specialiștii din arta Feng Shui despre ușa de la baie. Sursa foto: pixabay
ADVERTISEMENT

Închizi ușa de la baie de fiecare dată? Află că este o practică pe care nu trebuie să o mai omiți, fiindcă poți atrage energii negative. O spun specialiștii în arta Feng Shui. Cum se pot răspândi, de altfel, acestea dintr-un astfel de loc?

De ce să închizi ușa la baie de fiecare dată? Ce spun specialiștii în arta Feng Shui?

Arta Feng Shui este una dintre cele mai cunoscute din sfera spiritualității. ”Adusă” din Orient, ea reprezintă un ghid important în vremurile actuale, pentru diferite persoane, în ceea ce privește modul cum să se protejeze de factorii negativi.

ADVERTISEMENT

Arta Feng Shui te învață cum să trăiești în liniște cu tine însăți/însuți și ca să-ți purifici spațiul în care dormi, în care îți petreci o întreagă zi, în care te relaxezi sau în care lucrezi, de dimineață, până seara.

De-a lungul timpului, s-au răspândit diferite tehnici de dobândire a armoniei. O metodă interesantă, oricât ar părea de bizară, este închiderea ușii de la baie. Atât în momentul când folosești acest spațiu, cât și atunci când nu-l utilizezi.

ADVERTISEMENT

Ușa de la baie închisă creează o atmosferă plăcută în casă

De ce trebuie închisă ușa de la baie? Experții în Feng Shui spun că responsabilă este apa pentru energiile care se elimină în toată casă. Aceasta ar avea rol purificator, dar este considerată și o sursă de pierdere de energie.

În timp ce apa de la baie curge, se poate drena energia pozitivă din întreaga locuință, dar dacă ușa va fi ținută închisă, atunci nu doar baia, ci toată casa va fi plină de armonie și de abundență pe fiecare plan.

ADVERTISEMENT

Un alt aspect de care trebuie să țineți cont în Feng Shui este să închideți capacul de toaletă de fiecare dată. Lăsat deschis, se vor produce scurgeri de energii pozitive, făcând spațiu, astfel, factorilor negativi, precum ghinionul sau suferința în dragoste și nu numai.

Pe lângă toate acestea, ai grijă și cum amplasezi obiectele prin casă. De exemplu, nu se pune oglinda în fața patului, fiindcă aceasta absoarbe energiile negative de zi cu zi și seara le poate împrăștia prin întregul dormitor.

ADVERTISEMENT

În același timp, unele persoane pun sare pe la diferite colțuri din casă, încât energiile negative să nu pătrundă în imobil. Acest ingredient ar fi unul purificator și atrage abundența pe plan financiar.

ADVERTISEMENT
Tags: