Life

Plantele care alungă tot ghinionul din casă. Atrag energii pozitive

Ce plante îndepărtează întreg ghinionul din locuință. Atrag numai energii pozitive. Predomină abundența pentru toți membrii familiei.
19.01.2024 | 00:29
Plantele care alunga tot ghinionul din casa Atrag energii pozitive
Ce plante aduc bunăstarea în casă. Sursa foto: Spatiul Construit
ADVERTISEMENT

Cum să aduci bunăstarea în casă? O poți face cu ajutorul plantelor. De-a lungul timpului, experții în arta Feng Shui au descoperit că unele dintre ele au diferite proprietăți prin care se pot elimina energiile negative. Va predomina astfel abundența pe toate planurile, pentru fiecare membru al familiei.

Plantele care atrag bunăstarea în casă

Anumite plante au efect terapeutic și astfel nu sunt doar un element decorativ plăcut pentru casă, ci pot și îmbunătăți atmosfera din locuință. Orice energie negativă va sta cât mai departe de tine și așa te vei bucura de un confort la care mulți visează. Iată ce sfaturi au specialiștii în arta Feng Shui.

ADVERTISEMENT

Mirosul unor plante contribuie la relaxarea stării de spirit. Datorită acestui aspect poți trece cu ușurință la o liniște sufletească după o zi agitată la locul de muncă sau după oricare alt moment cuprins de tensiune. De asemenea, se spune că plantele pot îndepărta și durerile de cap sau stările de oboseală prin mireasma lor.

Așadar, diferite plante au un miros revigorant, care reduce sau anulează chiar și anxietatea. Una dintre ele este rozmarinul. El ajută și la tratarea insomniilor și reface memoria. Vei avea o gândire mai limpede dacă îl ții aproape și te vei încărca cu o putere mare de muncă.

ADVERTISEMENT

Pe lângă rozmarin, și ”Crinul Păcii” este bun de ținut în casă. Este catalogat drept un aducător de prosperitate spirituală, dar și fizică. Aerul toxic este absorbit, fiind lăsat să predomine doar cel curat, care îți oxigenează creierul. ”Crinul Păcii” creează și un decor mai plăcut în locuință.

Crinul Păcii se adaptează foarte bine și mediilor întunecate sau umede. Astfel, îl poți pune fără nicio problemă într-o baie sau într-o pivniță. Totuși, cel mai bine este să-l ai în dormitor, căci asigură o odihnă profundă, fără treziri pe parcursul nopții și fără vise urâte.

ADVERTISEMENT

Plantele cu miros dulce aduc fericirea în casă

Iasomia este o altă plantă pe care neapărat trebuie să o ai în casă. Mirosul său dulce atrage rapid energiile pozitive și îți sporește capacitatea de muncă, creativitatea și dorința de a îndeplini cât mai multe activități cotidiene. Pusă la o fereastră spre sud sau spre nord, iasomia acționează și mai bine.

Lavanda este o altă plantă pe care maeștrii în arta Feng Shui au inclus-o pe lista cu efecte anti energii negative. Lavanda aduce pace în casă, lumină sufletească și te destinde pe deplin prin mirosul său suav. Se poate introduce și în dulapurile cu haine, pentru a avea o mireasmă plăcută permanent.

ADVERTISEMENT

O altă plantă care atrage abundența în locuință este aloe vera. Aloe Vera ține la distanță factorii care îți perturbă mintea și care creează tensiuni interioare și cu cei din jurul tău. Aloe Vera se hrănește cu întreg dioxidul de carbon din interiorul unei încăperi, așadar vei respira cu ușurință în preajma sa.

ADVERTISEMENT
Tags: