Life

”De dimineața până seara e o luptă”. Cum a reușit Iuliana Tudor să meargă mai departe după moartea mamei sale

Iuliana Tudor și-a pierdut mama la finalul anului trecut. Cum a depășit vedeta momentele grele și cum a învățat să trăiască fără cea mai importantă femeie din viața ei.
29.03.2024 | 20:12
De dimineata pana seara e o lupta Cum a reusit Iuliana Tudor sa mearga mai departe dupa moartea mamei sale
Iuliana Tudor și-a pierdut mama anul trecut. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Iuliana Tudor este una dintre cele mai iubite prezentatoare TV de la noi. De ani de zile, aceasta este prezentă pe micul ecran și aduce în fața publicului emisiuni de calitate. Deși este mereu cu zâmbetul pe buze, Iuliana nu a fost deloc ferită de momentele mai puțin plăcute ale vieții.

Mama Iulianei Tudor a murit la vârsta de 69 de ani

Iuliana Tudor se numără printre vedetele care nu mai au nevoie de nicio prezentare. Aceasta are în spate zeci de ani de carieră, timp în care s-a dedicat trup și suflet meseriei pe care o iubește foarte mult.

ADVERTISEMENT

Din păcate, la finalul anului trecut, Iuliana Tudor a pierdut una dintre cele mai importante persoane din viața sa. Mama vedetei s-a stins din viață la vârsta de 69 de ani, după ce s-a luptat cu o boală grea.

Iuliana și mama sa au avut o conexiune puternică și erau mereu prezente una în viața celeilalte. După ce femeia s-a stins din viață, prezentatoarea s-a văzut nevoită să meargă mai departe fără ea.

ADVERTISEMENT

Fără doar și poate, a fost unul dintre cele mai dureroase momente trăite de Iuliana Tudor. Vedetei nu i-a venit să creadă că a rămas fără mama ei, ființa care a susținut-o și a iubit-o cel mai mult.

Iuliana Tudor a continuat să fie puternică, chiar dacă și-a pierdut mama

Acum, la câteva luni de la tragicul eveniment, vedeta de la TVR1 privește viața cu alți ochi. A învățat să se bucure de fiecare moment și să aprecieze tot ce are. Chiar dacă nu este deloc ușor, Iuliana Tudor a înțeles că viața trebuie trăită la maxim.

ADVERTISEMENT

După pierderea mamei sale, Iuliana a conștientizat că fiecare zi este o luptă. O luptă cu sine, cu situațiile din jur, dar pe care trebuie să o ducă dacă vrea să fie fericită și împlinită.

”Cred că iubirea, nădejdea, credința, sunt pilonii fundamentali după care trebuie să ne ghidăm. Din punctul meu de vedere, fiecare dimineață, de când deschidem ochii, și până seara, e o luptă. (…) Avem responsabilități pe care trebuie să le urmăm și să le ducem până la capăt.”, a spus Iuliana Tudor potrivit spynews.ro.

ADVERTISEMENT

În ciuda faptului că este o femeie foarte puternică, Iuliana Tudor a recunoscut că moartea mamei sale a destabilizat-o emoțional. A fost o perioadă pe care a depășit-o cu greu și pe care, din când în când, și-o amintește cu tristețe.

Deși nu și-a revenit din suferință, vedeta preferă să își amintească momente frumoase petrecute alături de mama ei. În continuare, Iuliana își privește mama ca pe cea mai puternică ființă din viața ei și îi mulțumește pentru cum i-a ghidat pașii prin viață.

”A fost o femeie cu totul specială. Un om care și-a trăit viața frumos, luptând în fiecare zi cu o neputință fizică extrem de grea. (…) Pentru mine a fost și va fi în continuare cea mai puternică ființă și sunt fericită că sunt fiica unei luptătoare pentru viață!”, a mai spus vedeta potrivit aceleiași surse.

ADVERTISEMENT