Life

Iuliana Tudor, speriată de faptul că fiul ei devine adolescent: “Îmi va fi destul de complicat să gestionez problemele”

Iuliana Tudor are un fiu de 12 ani, dar se teme de faptul că acesta devine adolescent. Vedeta nu știe la ce să se aștepte.
14.01.2023 | 16:31
Iuliana Tudor speriata de faptul ca fiul ei devine adolescent Imi va fi destul de complicat sa gestionez problemele
Iuliana Tudor are un fiu de 12 ani. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Iuliana Tudor se gândește cu groază la perioada în care fiul ei va deveni adolescent. Tudor se apropie tot mai mult de această etapă din viața lui.

Iuliana Tudor se teme de faptul că fiul ei de 12 ani devine adolescent. Confesiunile vedetei

Cunoscută în calitate de prezentatoare a emisiunii Vedetă populară, de la TVR 1, Iuliana Tudor are o relație de 27 de ani cu soțul ei, iar cei doi au împreună un fiu.

ADVERTISEMENT

Băiatul prezentatoarei de televiziune are 12 ani. Vedeta este speriată de faptul că fiul ei e atât de aproape de perioada adolescenței.

Iuliana Tudor consideră că adolescența înseamnă multe probleme și se teme de acest lucru. Vedeta de la Televiziunea Română ar vrea să știe cum să se pregătească pentru această perioadă.

ADVERTISEMENT

“Pentru mine este o necunoscută perioada adolescenței, în sensul în care cred că îmi va fi destul de complicat să gestionez problemele despre care îmi spune toată lumea care are adolescenți.

Acum, e o diferență când ai băiat, când ai fată, într-adevăr. Dar aș vrea să știu, cum să mă pregătesc pentru această perioadă și de când ar trebui să încep.

ADVERTISEMENT

Copilul meu are 12 ani, deci mai avem un pic până trece adolescența, așa că ce ar trebui să fac de acum?”, a declarat aceasta în cadrul emisiunii Consilier de vedete, potrivit wowbiz.ro.

Ce sfat a primit prezentatoarea în legătură cu fiul ei

Psihologul Felicia Akkaya i-a spus vedetei că, într-adevăr, nu va fi deloc simplu să fie mama unui adolescent. Dacă va reuși să înțeleagă nevoile și dorințele fiului ei, lucrurile nu vor fi atât de complicate.

ADVERTISEMENT

Acesta a mai spus că adolescența începe mult mai devreme în ziua de astăzi și că transformările hormonale sunt vizibile.

Psihologul a sfătuit-o pe Iuliana Tudor să aibă răbdare cu fiul ei și să dea dovadă de diplomație în relația lor. Stările unui adolescent se schimbă foarte rapid, ceea ce poate fi o problemă pentru părinte.

Cred că cea mai bună metodă pentru părinte și copil este un film de desene animate, care nu demult a fost lansat, în care un ursuleț panda este transformarea adolescentei cuminți, responsabile, pe care familia o avea.

Copiii își doresc să nu ne dezamăgească. Au deja tiparul reacțiilor pe care ar trebui să le aibă să fie acceptați.

În momentul în care în interior apare nevoia de a fi altfel, de a fi independent, dorința de a se manifesta într-un fel, pentru că așa i se pare potrivit, intră în conflict cu tiparul pe care l-a avut și de aici vin problemele”, a continuat Felicia Akkaya.

ADVERTISEMENT