Life

De la ce pornesc certurile în cuplul Viviana Sposub-George Burcea. Fosta prezentatoare recunoaște că este o fire impulsivă: ”Mă aprind repede”

Viviana Sposub și George Burcea formează un cuplu de peste un an, însă fosta prezentatoare recunoaște că relația lor nu a dus lipsa certurilor de-a lungul timpului, ea fiind o fire foarte impulsivă.
01.12.2021 | 18:55
De la ce pornesc certurile in cuplul Viviana SposubGeorge Burcea Fosta prezentatoare recunoaste ca este o fire impulsiva Ma aprind repede
Viviana Sposub, dspre certurile din relația cu George Burcea. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Viviana Sposub și George Burcea formează unul dintre cele mai controversate cupluri din lumea mondenă, după ce s-au îndrăgostit în emisiunea ”Ferma” de la Pro Tv.

De atunci relația lor a fost și este sub lupa tuturor, mai ales că el încă se află în proces de divorț, dar și pentru că recent a instigat la violență asupra femeilor, dând startul unui nou scandal.

ADVERTISEMENT

Viviana Sposub: ”Ne pregătim pentru următoarele etape ale relației”

Chiar și așa, cei doi au rămas împreună și continuă să pună cărămidă peste cărămidă pentru a ajunge cot la cot acolo unde și-au propus. Și asta pentru că după ce ea le-a cunoscut pe fetele lui Burcea, amorezii au vorbit în spațiul public și despre momentul cererii în căsătorie, încununat cu o nuntă pe care ea o așteaptă cu mare nerăbdare.

”Ca orice relație, și a noastră a trecut printr-o serie de schimbări. Am evoluat mult în anul pe care l-am petrecut împreună. Consider că acum suntem mult mai sudați, mai maturi, mai conștienți de valoarea conexiunii dintre noi.

ADVERTISEMENT

Rar întâlnești astfel de chimie între doi oameni și de aceea lucrăm zi de zi pentru a păstra relația noastră la nivelul pe care noi ni-l dorim și pentru a ne pregăti de următoarele etape ale unei relații sănătoase”, a declarat Viviana Sposub, conform Viva. 

Certurile nu lipsesc din relația de cuplu a celor doi

Asta deși, spune șatena, în cuplul lor nu este totul numai lapte și miere, căci există și între ei certuri și discuții, care de cele mai multe ori pornesc de la ea, fire impulsivă, așa cum se autocaracterizează.

ADVERTISEMENT

Însă, de fiecare dată, cum la fel de repede dă startul unor disensiuni în cuplu, tot la fel de rapid le și pune capăt, căci ea este cea care lasă garda jos și cere împăcare. Totul din prea multă dragoste față de George Burcea, mărturisește concurenta de la ”Bravo, ai stil!”

”Eu mă aprind cel mai repede, sunt moldoveancă. Dar ce credeți? Și el este! Dacă ne ciondănim puțin, eu sunt prima care face pasul spre el. Mi-e drag de mor și nu pot să stau supărată când îl văd. Motivele, într-adevăr, sunt de multe ori puerile și tocmai de aceea le și uităm repede”, a mai spus fosta fată de la meteo.

ADVERTISEMENT

George și Viviana nu locuiesc oficial împreună

Și chiar dacă se văd împreună până la adânci bătrâneți, în ciuda micilor momente tensionate, Viviana și George încă nu locuiesc teoretic împreună. Fiecare are locuința sa, dar sentimentele ce și le poartă îi aduc mereu sub același acoperiș.

”Să știți că nu pot spune că, oficial, locuiesc cu un bărbat! Avem locuințe separate, dar, recunosc, eu și George nu putem sta separați mai mult de câteva ore. Ne petrecem aproape tot timpul împreună și facem „cămin din orice loc în care stăm”, a completat iubita lui George Burcea.

ADVERTISEMENT