Life

De unde provin, de fapt, produsele din marca Pikok de la Lidl. Puțini oameni se uită, de fapt, pe etichetă

De unde provin, de fapt, produsele din marca Pikok de la Lidl. Nu multe persoane se uită pe etichetă în momentul în care achiziționează un produs.
08.10.2023 | 08:30
De unde provin de fapt produsele din marca Pikok de la Lidl Putini oameni se uita de fapt pe eticheta
De unde provin, de fapt, produsele din marca Pikok de la Lidl. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Te-ai întrebat măcar o singură dată de unde provin, de fapt, produsele din marca Pikok de la Lidl? Acest aspect este prezentat pe etichetă, deși multe persoane cel mai probabil nu au citit-o.

De unde provin, de fapt, produsele din marca Pikok de la Lidl

Lidl este unul dintre cei mai mari retaileri prezenți în România. Săptămânal, în magazinele din întreaga țară găsim o mulțime de oferte. Fie că vorbim despre mezeluri, accesorii, sau produse de căruțenie, retailerul are grijă să îi răsplătească pe clienți cu prețuri accesibil.

ADVERTISEMENT

Spre deosebire de alți mari retaileri, Lidl are și câteva produse propri pe rafturile magazinelor. De asemenea, unele lactate spre exemplu, de la Pilos, sunt cu mult mai ieftine decât altele din comerț.

Și produsele Pikok sunt accesibile la preț, atunci când vorbim de mezeluri. De asemenea, găsim o gamă largă pe rafturile magazinelor din România. De unde provin, de fapt, produsele din marca Pikok de la Lidl? Răspunsul te va surprinde cu siguranță.

ADVERTISEMENT

Produsele Pikok vândute la Lidl provin din Polonia, dar și Cehia. Sau cel puțin așa era la început. În momentul de față, acestea sunt produse și la o fabrică din Cluj. Ele sunt delicioase și sunt alegerea oricărui român, în special la micul dejun.

„Toate aceste preparate din carne, dar și multe altele îți stau la dispoziția sub marca Pikok. Alege-le pentru sendvișuri sau aperitive ori pentru o masă de prânz preparată rapid”, scrie pe site-ul Lidl România, la secțiunea de mezeluri.

ADVERTISEMENT

De unde provin produsele Dulano

Acum că am aflat de unde provin, de fapt, produsele din marca Pikok de la Lidl, e bine să știm câte ceva și despre restul. Mezelurile Cămara Noastră spre exemplu, provin din România.

De cealaltă parte, brandul Dulano vine din Germania și este găsit la Lidl. Iar mai nou, Lidl România a mai adus la înaintare un brand marcă proprie. Este vorba despre Rețeta Curată.

ADVERTISEMENT

Iar dacă ai fost în magazine cu siguranță le-ai observat și tu măcar o singură dată. Această gamă de produse vizează fabricarea celor de origine animală slabă în calorii, dar și cu mai puțini aditivi. Deci un motiv în plus să le încerci și tu.

ADVERTISEMENT