Life

De unde provine, de fapt, ceafa de porc din marca Purland de la Kaufland. Românii stau la coadă ca să o cumpere. Surpriza e totală

De unde este adusă carnea de porc de la Kaufland, marca proprie Purland. Mulți români vor avea parte de o adevărată surpriză.
28.04.2024 | 10:30
De unde provine de fapt ceafa de porc din marca Purland de la Kaufland Romanii stau la coada ca sa o cumpere Surpriza e totala
De unde provine carnea de la Kaufland. Sursa foto: Facebook, kaufland.ro.
ADVERTISEMENT

Kaufland se numără printre supermarketurile pe care românii le frecventează într-un număr foarte mare. Produsele de raft sunt diverse, iar unele dintre cele mai cumpărate sunt cele ale mărcii proprii. În ciuda faptului că mulți români pun în coș carnea de la Purland, puțini sunt cei care citesc eticheta.

Kaufland a promis clienților produse de calitate, atent selecționate

Kaufland este unul dintre cei mai mari retaileri de pe piața din România. De ani buni de când a ajuns la noi în țară, le-a garantat tuturor celor care îi trec pragul produse bune la prețuri imbatabile.

ADVERTISEMENT

Românii cumpără adesea de la Kaufland, în special, produsele marcă proprie. Printre ele se numără și ceafa de porc de la K-Purland care este un adevărat deliciu, mai ales gătită pe grătar.

Ceafa de porc de la K-Purland este preferata multor români, însă, puțini sunt cei care știu de unde provine aceasta. Cei care nu au citit deloc eticheta până acum, vor avea parte de o surpriză.

ADVERTISEMENT

Retailerul german și-a asigurat clienții că sortimentul de carne K-Purland este de cea mai bună calitate. Este produsă și ambalată în medii igienice, astfel că nu prezintă niciun pericol pentru consumatori.

”K-Purland înseamnă carne proaspătă și de cea mai bună calitate, porționată în mod practic și proaspăt ambalată. Prin intermediul mărcii noastre proprii K-Purland ne-am propus să îți oferim calitate la cel mai bun preț și carne proaspătă la tine pe masă.”, se arată pe site-ul celor de la Kaufland.

ADVERTISEMENT

Carnea de la K-Purland este proporționată și feliată cu grijă

Carnea K-Purland reprezintă varianta perfectă pentru cei care nu vor să caute prea mult produsul ideal. Kaufland a conceput eticheta pentru carnea marcă proprie într-un mod diferit, colorat, special pentru a vedea din prima ingredientele pe care le conține.

Igiena este esențială, astfel că toată carnea din gama K-Purland se sigilează direct la furnizor. De ani buni de zile, retailerul are contracte semnate cu producători locali care furnizează cantitatea necesară de carne. În prezent, din totalul de carne de porc prezentă pe rafturile magazinului, 60% este de origine românească.

ADVERTISEMENT

Kaufland susține producătorii locali și se bazează pe ei, nu doar în ceea ce privește gama de produse marcă proprie. Românii au ocazia să cumpere multe alimente din Kaufland care au origine locală și care sunt produse la noi în țară.

”Furnizorii buni se găsesc greu. Din acest motiv, pe lângă procedura noastră de selecție, ne bazăm și pe criteriul cel mai important: o relație de încredere pe termen lung.”, au mai spus reprezentanții Kaufland.

ADVERTISEMENT
Tags: